Şişli'de Kırmızı Işıkta Duran Halk Otobüsüne Lüks Araç Çarptı

Şişli’de kırmızı ışıkta duran halk otobüsüne lüks araç arkadan vurdu. Otobüsteki yolcular büyük telaş yaşarken, lüks cipte olan Katarlı turist başından yaralandı. Yolun kullanımı tek şeride indirildi.

12.02.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:22)

Hadise, Şişli Halaskar Gazi Cadde'sinde gerçekleşti. Öğrenilen bilgilerde, ışıklarda duran 34 UV 9307 plakalı halk otobüsüne arkasından gelen lüks araç çarptı. Otobüsteki yolcular büyük panik yaşarken, lüks araçta bulunan Katarlı turist ise başından yaralandı.

Çarpma sebebiyle lüks araçtan yola yağ döküldü. İhbar akabinde hadise yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Polis ekipleri yolda güvenlik tedbiri alarak yolu tek şeride indirdi. Çarpmanın tesiriyle aracın ön kısmı ve halk otobüsünün de arka kısmı hasar aldı. Yaralı sürücü sağlık ekipleri aracılığıyla tedavi altına alınmak için hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla alakalı inceleme başlattı.
 

ÇOK SÜRATLİ VURDU

Olanları anlatan otobüs sürücüsü M. Karaaslan, “Işıklarda durdum çok süratli vurdu. Aşağı inip baktık adam baygın yatıyordu. Adamı alıp hastaneye götürdüler” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal