7 Aylık Hamile Kadını Döverek Öldürdü

Gaziantep'te 7 aylık hamile bir kadın imam nikahlı eşi tarafından dövülerek öldürüldü. Yapılan incelemede bebeğin de kurtarılamadığı öğrenildi.

19.07.2018-14:46 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-14:38) 7 Aylık Hamile Kadını Döverek Öldürdü

Gaziantep'te 7 aylık hamile bir kadın, dini nikahla beraber yaşadığı kişi tarafından dövülerek öldürüldü.

YAKINLARI SAKİNLEŞTİRİP EVDEN AYRILDI

Öne sürülene göre, Aysel Kurt (23) ile dini nikahla beraber yaşadığı İ.Ç. arasında, Esentepe Mahallesi'ndeki evlerinde dün akşam şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. İ.Ç'nin tartışma esnasında Kurt'u dövmesi ardından devreye giren akrabaları, çifti sakinleştirip evden gitti.

BAYGIN HALDE BULDULAR

Sabah saatlerinde Aysel Kurt'u kontrol etmek için tekrar eve giden İ.Ç'nin akrabaları kadını yarı baygın buldu. Özel bir araçla Şehitkamil Devlet Hastanesine sevk edilen Kurt, müdahalelere karşın kurtarılamadı. Kadının 7 aylık hamile olduğu ve bebeğinin de kurtarılamadığı bildirildi.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDEN SONRA KESİNLEŞECEK

Kurt'un ölümü ardından İ.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Aysel Kurt'un ölüm sebebi, otopsinin sonrasında netleşecek.

"SABAH KALBİ DURMUŞ DİYE HABER GELDİ"

Cenazeyi teslim almak için Adli Tıp Kurumuna giden Aysel Kurt'un babası Vakkas Kurt, basın mensuplarına, dün akşam üstü eşiyle kızını evinde ziyaret ettiğini bildirdi. Kızının yorgun olduğunu fark ettiklerini söyleyen Kurt, "Bir çocukları vardı, hem de hamileydi. Bize sabah ölüm haberi geldi. Şok geçirdim. Kızıma bizden sonra ne yaptılar bilmiyorum. Tek sağlık problemi mide sorunuydu, başka bir şey yoktu. Herkes ikaz etti, 'Akıllı olun, kavga etmeyin.' diye fakat sabah bize kalbi durmuş diye haber geldi." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal