Ünlü İş Adamı FETÖ'den Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti FETÖ operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan operasyonda 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Görgülü Pastaneleri'nin sahibi Mehmet Tahir Sekizkardeş de var.

19.07.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-14:30) Ünlü İş Adamı FETÖ'den Gözaltına Alındı

İstanbul Polisi FETÖ'ye dönük yeni bir operasyon yaptı. Operasyonda 21 şüpheli ele geçirildi. Şüphelilerin halen aktif biçimde vazife yaptığı iddia edildi. Gözaltına alınanlar içinde Görgülü Pastanelerinin sahibi Mehmet Tahir Sekizkardeş'le, Ekrem Ateş adlı iş adamları da var.

OPERASYONDA 21 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri tarafından yapıldı. Polis birimleri Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına dönük gerçekleştirilen çalışmada, örgütün "Eyalet Hadimi" "Bölge Hadimi" "Mütevelli Esnaf" "Üniversite Yapılanması" "Talebe Yapılanması" içinde vazife yapan bazı kişileri tespit etti. Yapılarda aktif ve güncel olarak görev aldıkları tespit edilen 32 kişi belirlendi. Şüphelilerin Gaybubet (Saklanma) evlerinde yaşadıkları iddia edildi. Çalışmaların sonrasında İstanbul ve 7 ayrı şehirde operasyon yapıldı. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Gaybubet evi olarak tespit edilen adreslerde silahlı terör örgütüne mensup olmaktan aranan 3 kişinin de yakalandığı kaydedildi. Gözaltına alınan 21 kişinin Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildiği bildirildi.

GÖRGÜLÜ PASTANELERİ'NİN SAHİBİ DE GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınanlar içinde Görgülü Pastanelerinin sahibi Mehmet Tahir Sekizkardeş'le, Ekrem Ateş adlı iş adamları da var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal