7 Aylık Hamile Kadın Fotoğraf Çekinmek İsterken Uçurumdan Düştü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 7 aylık hamile kadın Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çekinmek isterken dengesini kaybederek 250 metrelik uçurumdan aşağı düştü. Talihsiz kadının cansız bedeni AKUT ekiplerinini çabası sonucu bulunduğu yerden zorda olsa çıkarıldı.

19.06.2018-13:17 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-13:09) 7 Aylık Hamile Kadın Fotoğraf Çekinmek İsterken Uçurumdan Düştü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çekindiği sırada kayalıklardan düşen 7 aylık hamile kadın, karnındaki bebeğiyle yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den eşiyle Fethiye'ye tatile giden 32 yaşındaki Semra Aysal, vadiyi seyretme için Faralya Mahallesi'ndeki kayalık bölgeye gitti.

Karayolundan yaklaşık 10 metre aşağı giden Aysal, vadideki plaja bakan bir kayanın üzerine çıkarak eşine poz verdi.

Eşi fotoğraf çekerken bir anda dengesini yitiren Aysal, yaklaşık 250 metre yükseklikten düştü. Eşinin, gözleri önünde uçuruma yuvarlandığını gören adam ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak destek istedi.

Bölgenin sarp ve kayalık olması sebebi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT Arama Kurtarma Derneği ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinden (UMKE) birimleri gönderildi.

Kelebekler Vadisi'nde yer alan profesyonel dağcıların da desteği ile Semra Aysal ve karnındaki bebeğin cansız bedenleri düştüğü yerden sedyeye alındı. Karayoluyla ulaşım olanağı olmadığı için yaklaşık 2 saat taşınan ceset, denizde bekleyen bota verilerek 20 dakikalık yolculuğun sonrasında Ölüdeniz Mahallesi'ndeki lagüne götürüldü.

Aysal'ın cesedi net ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal