6 Bin Lira Karşılığında Boş Senede İmza Attı, Hayatı Karardı!

Zonguldak'ta bir adam 6 bin lira borç aldığı kişilerin verdiği boş senedi imzaladı ve e-devlet şifresini verdi. Sonrasında emekli maaşını çekmeye giden talihsiz adam borcunun 24 bin lira olduğunu ve maaşına el konulduğunu söyledi.

24.09.2018-16:49 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-16:42) 6 Bin Lira Karşılığında Boş Senede İmza Attı, Hayatı Karardı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, borç aldığı 6 bin lira karşılığında boş kağıda imza atan ve e-devlet şifresini veren İsmail Korkmaz, kısa zaman sonra borcunun 24 bin liraya yükseldiğini emekli maaşından yapılan kesinti ile haber aldı. İstanbul'da bir şirketin görevlilerinden borç aldığını ve hukuk mücadelesi verdiğini aktaran İsmail Korkmaz, "6 bin lira karşılığında benden e-devlet şifresini talep ettiler ve boş kağıda imza attım. Buna karşılık 24 bin lira borçlandım. Boş bir kağıt bizim yaşamımızı kararttı" dedi.

6 BİN LİRA KARŞILIĞINDA BOŞ SENEDE İMZA ATTI

Maddi sıkıntılar yaşadığı esnada İstanbul Bağcılar'da borç alabileceği bir adres bulan ve buradan 6 bin lira alan İsmail Korkmaz, karşılığında boş senede imza attı. E-devlet şifresini de borç aldığı yere veren İsmail Korkmaz, 6 bin liralık borcunun 24 bin liraya yükseldiğini emekli maaşından gerçekleştirilen kesinti ile fark etti.

''OKUTTURMADAN İMZA ATTIRDILAR''

Arkadaşı V.Ç. aracılığıyla Bağcılar'da yer alan bir şirketin görevlilerinden para aldığını, karşılığında da boş kağıda imza attırıldığını söyleyen İsmail Korkmaz, "V.Ç. aracılığıyla İstanbul 11'inci İcra Dairesi'ne gittik. Burada tanımadığımız şahıslar tarafından yalnızca 'Taahhüt ediyor musunuz?' diye evrakı okutmadan imza attırdılar. Sonra buradan Bağcılar ilçesinde yer alan otomotiv, turizm firmasında gene okutturmadan imza atarak elimize 6 bin TL verdiler. Ardından bankaya maaş almaya gittiğimiz zaman emekli maaşımıza bütünüyle el konulduğunu fark ettik ve 3 aydan beri hiç maaşımızı alamıyoruz. Görevlilerden bizlere destek vermelerini talep ediyoruz. Daha önceden bankalara borcumuz vardı, onları ödeyemez hale geldik" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal