55 Yaşındaki İki Çocuk Babası Adam, Borçlu Olduğu Kişiler Tarafından Cinsel İstismara Uğradı

Antalya'da 55 yaşındaki bir adam borçlu olduğu iki kişi tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Karakola giden adam saldırganlardan şikayetçi oldu.

24.05.2019-11:06 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-11:01)

Antalya'da çiftçilik yapan iki çocuk babası 55 yaşındaki C.H. 160 TL'lik borcunu vermediği gerekçesiyle halı yıkamacısı iki kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheliler F.S. ve A.A. adli kontrol koşuluyla serbest kaldı.

Olay, 22 Mayıs günü saat 04.00 sularında Döşemealtı ilçesi Kevşirler Mahallesi'nde oldu. Döşemealtı İlçe Jandarma Karakolu'na giden C.H. 160 TL borçlu olduğunu söylediği halı yıkamacı F.S. ile arkadaşı A.A.'nın tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikayette bulundu.

TANIDIĞIM İÇİN KAPIYI AÇTIM

İfade tutanağında başına gelenleri aktaran C.H. evindeki halıları yıkattığı için borçlu olduğu yıkamacı F.S.'nin arkadaşı A.A. ve tanımadığı 3 kişiyle sabah erken saatlerde evine geldiğini söyleyerek, "Ben F.S. ve A.A'yı tanıdığım için kapıyı açtım. F.S. bana "Niçin borcunu vermiyorsun?" dedi. Ben de borcumun bir bölümünü ödediğimi, geri kalan bölümünü ise 3-5 gün sonra ödeyeceğimi ifade ettim. Bunun ardından F.S. beni ittirerek kanepenin üstüne uzattı. Bana, küfretti. Sonrasında A.A. ve F.S. beni darbetti. Diğer 3 erkek evime girmedi ve olaya karışmadı" dedi.

SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sonrasında A.A. ve F.S.'nin kendisini odaya zorla götürdüğünü aktaran C.H. ifadesini söyle sürdürdü: "Önce A.A., sonrasında F.S. bana tecavüz etti. Daha sonra evimden gittiler. Ben de utandığım için bu saatte jandarmaya başvurdum. Vücudumda gerçekleştirilecek bütün muayenelere rızam vardır. Konut dokunulmazlığımı ihlal eden, beni hürriyetimden yoksun bırakan, tehdit edip, hakarette bulunan, darbeden ve vücuduma cinsel organlarını sokmak suretiyle fiili livatada bulunan A.A. ve F.S.'den şikayetçi ve davacıyım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal