40 Senedir CHP'li Olan Başkan AK Parti'den Aday Oldu

Geçen dönem Kuşadası Belediye Başkanı Mehmet Esat Altungün, 40 senedir içinde bulunduğu CHP'den istifa edip yapılan düzenlemelerle önce AK Parti üyesi oldu ardından belediye başkan adayı oldu.

10.11.2018-09:03 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-09:58)

Geçen dönem Kuşadası Belediye Başkanı Mehmet Esat Altungün, gerçekleştirilen törenle AK Partiye'ye katılıp , Belediye Başkanlığı için adaylığını duyurdu. 2009-2014 seneleri arasında da 5 yıl süreyle Kuşadası Belediye Başkanlığı görevini yerine getiren Esangün'ün adaylığı ilçede miting havasına dönüştü.

AK PARTİ'YE KATILIP ADAY OLDU

Altungün, 26 Eylül tarihinde CHP'den istifa edip, gerek siyaset yaptığı arkadaşları gerekse hemşerileriyle yaptığı istişareler ve fikir alışverişlerinin ardından AK Parti'ye geçme kararı vermişti. Altungün, bugün yanındaki 500 arkadaşıyla beraber bugün AK Parti'ye üyelik başvurusunda bulunup, sonrasında da belediye başkanlığı için adaylığını duyurdu.

YOĞUN İLGİ İLE KARŞILAŞTI

Altungün'ün katılımı sebebi ile AK Parti Kuşadası ilçe binasında gerçekleştirilen tören, yoğun ilgi sebebiyle dışarıya taştı ve miting halini aldı. AK Parti Aydın milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Gökçe, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve üyeleri, mahalle başkanları, partililer ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen tören büyük ilgi gördü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal