4 Vekili Görevi Bırakan Meral Akşener: Saygı Duyuyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mudanya'da bir otelde gerçekleştirdiği basın görüşmesinde, partisindeki istifalarla ilgili, 'Arkadaşlarımın kararına saygı duyuyorum' şeklinde konuştu.

15.02.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-10:14) 4 Vekili Görevi Bırakan Meral Akşener: Saygı Duyuyorum

Çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Bursa’ya gelen ve Bursa’da geçirdiği ikinci gününde de esnafı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sırayla Osmangazi, Mudanya ve Gemlik ilçelerindeki esnafın problemlerine kulak verdi.

Tarihi Ulu Cami civarındaki ve tarihi Kapalı Çarşı’daki esnaf ziyaretinin akabinde Mudanya’ya giden Akşener, bir otelde gerçekleştirilen basın görüşmesinde, partisinden görevini bırakan milletvekilleriyle ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı.

"İSTİFALARA SAYGI DUYULMALI"

Meral Akşener konuşmasında, “Bizim Tuğba hanımla beraber dört arkadaşımız partimizden istifa etti. Bir milletvekili arkadaşımız MHP’ye geçti. Bir milletvekili arkadaşımız bağımsız kaldı. Bizden seçilmiş bir milletvekili arkadaşımız da AK Parti’ye geçti. Dün istifa eden Tuğba hanımın neden istifa ettiği hakkındaki benim bilgim, teşkilat üzerinde ters düşme neticesinde olduğu. İstifa etmiş hiçbir arkadaşım hakkında olumsuz bir kelime etmedim. Çünkü istifa tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır. Benimle istifa edeceğine dair bir konuşma yapmadı. O nedenle yaptığı açıklamanın dışında bir şey bilmiyorum. Bildiğim, il başkanlığının iki ilçe başkanını tedbirli olarak disipline sevk etmesi diye bir resmi yazısının olduğu bilgim dahilinde” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal