15 Şubat 2020 Hava Nasıl Olacak?

Meteorolojiden gelen son tahminlere bakıldığında, yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in batısı, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Tunceli, Bingöl ve Ağrı etraflarının yağışlı olacağı öngörülüyor.

15.02.2020-09:49 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-09:51) 15 Şubat 2020 Hava Nasıl Olacak?

Yağışların; genel olarak yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ve Bolu ile Kahramanmaraş'ın yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve kar halinde gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

Yağışların İzmir'in güney bölgeleri Aydın ve Muğla etrafında zaman zaman şiddetli olması bekleniyor. İç ve doğu kısımlarda buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in yüksek kısımlarında dik bayırları ve Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsünün olduğu noktalarda çığ riski mevcut.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen tahminlerde, hava sıcaklığının batı bölgelerde -1 ile 3 derece arasında düşeceği, iç ve doğu bölgelerde 2 ile 4 derece arasında yükseleceği öngörülüyor. Rüzgarın ise genel olarak güneyli, güneydoğu bölgelerde kuzeyli taraflardan hafif, yer yer orta şiddette eseceği bekleniyor.

Bazı şehirlerde tahminlere göre hava durumları:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kısa süreli ve hafif yağmurlu 8
İstanbul: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10
İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde hafif yağmurlu 13
Antalya: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13
Samsun: Parçalı bulutlu 15
Trabzon: Parçalı bulutlu 12
Erzurum: Parçalı bulutlu eksi 2

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal