3 Çocuğun Cesedi Birbirine Sarılı Halde Bulundu

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, 3 kuzenin serinlemek için girdikleri gölette birbirine sarılı halde cesetleri bulundu. Çocukların, boğulurken kurtulmak için birbirine sarıldıkları düşünülüyor.

01.08.2019-13:19 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-13:15) 3 Çocuğun Cesedi Birbirine Sarılı Halde Bulundu

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, kendilerinden bir zamandır haber alınamayan ve serinlemek için girdikleri gölette aramalar neticesinde cesetlerine ulaşılan Adem (14), Giray (16) ve Turan Besler (17) isimli kuzenlerin ölümü ailelerini yasa boğdu. Küçük yaştan itibaren beraber büyüyen ve hiç ayrılmayan çocukların gölette cesetlerinin de birbirine sarılı halde bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, dün akşam saatlerinde Tekkeköy ilçesi Altınkaya Mahallesi'nde oldu. İddiaya göre, amca çocukları Adem, Giray ve Turan Besler, sıcak havadan bunalarak gölete girdi. Yakınları, bir süre sonra eve gelmeyen çocukların kıyafetlerini gölet kenarında buldu. Çocuklara ulaşamayan yakınlarının ihbarı ardından olay yerine polis, AFAD ve dalgıç birimleri gönderildi. Kayıp çocuklar için gölette arama çalışması yapıldı. Yapılan çalışma neticesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı Kurbağa Adamlar tarafından 3 çocuğun cesedine ulaşıldı. Kıyıya çıkarılan çocukların cenazeleri otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edildi.

BİRBİRİNE SARILI HALDE BULUNDULAR

Küçük yaştan itibaren beraber büyüyen ve yakın arkadaş olan Adem, Giray ve Turan Besler isimli kuzenlerin ölümü ailelerini yasa boğdu. Çocukların gölette cesetlerinin birbirine sarılı halde bulunduğu meydana çıktı. Çocukların boğulurken kurtulmak için birbirine sarıldıkları üzerinde duruluyor. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda otopsileri yapılan cenazeler, defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal