23 Nisan Kutlamalarını İzleyen Suriyeli Çocuğun Görüntüsü Yürekleri Burktu

Batman'da Turgut Özal Bulvarı'nda 23 Nisan kutlamalarında çocuklar doyasıya eğlendi. Suriyeli bir çocuğun ise kağıt topladığı aracın üzerinden diğer çocukları izlediği görüntüler görenlerin yüreğini burktu.

23.04.2019-13:25 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-16:16)

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Turgut Özal Bulvarı üstünde yer alan Atatürk Parkı'nda yapılırken, Suriyeli bir çocuk kutlamaları katı atık topladığı kağıt aracının üstünden seyretti.

ETKİNLİKLERİ ÇÖP KONTEYNERİ KENARINDAN İZLEDİ

Gerçekleştirilen kutlamalara Batman Valisi Hulusi Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın haricinde kamu ve kurum müdürleri ile okullardan gösteriler için gelen öğrenci ve velileri katıldı. Şiir, resim, kompozisyon gibi dallarda gerçekleştirilen yarışmalarda birinci olan öğrencilere Vali Şahin hediyelerini takdim etti. 14 yaşında olan Suriyeli Abbas adlı çocuk, etkinliği çöp konteynerlerinin yanından seyretti.

AİLE GEÇİMİNE DESTEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Kutlamalar sürerken katı atıklarını koyduğu aracının üstünde etkinliği seyreden Suriyeli Abbas, katı atık toplayarak aile geçimine destek olduğunu ifade etti. Yaşıtları etkinlikte eğlenen Abbas, katı atık topladığı kağıt aracının üstünde uzun uzun programı seyretti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşaı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal