Güncel altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Şubat 2024 gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde ne durumda sorusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gram ve çeyrek altın gibi vatandaşlar tarafından çokça talep gören altın türlerinin güncel fiyatları internet üzerinden sorgulanıyor. Peki Güncel altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 26 Şubat 2024 gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları…

26.02.2024-17:27 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-17:27)

Fed ve Merkez Bankası faiz kararı, dolar kuru, küresel gelişmeler gibi etmenlerden dolayı sürekli olarak güncellenen Altın fiyatları yatırımcı tarafından oldukça merak ediliyor. 26 Şubat 2024 gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek araştırma yapıyor. Peki Güncel Altın Fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Gram altın, hem ons altın hem de Dolar/TL'nin etkisiyle fiyatlanmaya devam ediyor. Haftanın ilk işlem gününde gram altın, 2.034 Türk Lirası civarına kadar yükselerek rekor seviyeye ulaştı. Çeyrek altın ise 3.346 Türk Lirası seviyesinden alıcı buldu. 

Altın fiyatları

Ons altın ise doların baskısı altında kalarak hafif bir gerileme yaşadı. Altının ons fiyatı, önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 2 bin 33 dolardan alıcı buluyor, bu da 7 günlük yükseliş serisini sonlandırdığı anlamına geliyor. Bu hafta ABD'de açıklanacak büyüme gibi önemli veriler, yatırımcıların odak noktası haline geldi. Öte yandan, Fed'in faiz indirimine ne zaman başlayacağına dair belirsizlik sürerken, banka yetkililerinin açıklamaları da yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal