Gülümseyerek Özgüveninizi Artırmanın Yolu

Gülüşünü güzelleştirmek sadece diş estetiğinizi değil aynı zamanda da psikolojinize etkiliyor. İşte gülümseyerek özgüveninizi artırmanın yolları

08.04.2021-10:49 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-10:57) Gülümseyerek Özgüveninizi Artırmanın Yolu

Gülüşünüz ile birçok şeyle mücadele edebileceğinizi biliyor musunuz? Dr. Pertev Kökddemir, gülümseyerek özgüveninizi artırmanın yollarını açıkladı.

Gülüşünüzü iyileştirmek sadece dişlerinizin estetiğini artırmak ve eksiklikleri tedavi etmekle ilgili değildir. Aynı zamanda genel sağlığınızı ve diş etlerinizi korumakla da ilgilidir. Gülüşünüzü iyileştirmek sadece dişlerinizin estetiğini artırmak ve eksiklikleri tedavi etmekle ilgili değildir. Aynı zamanda genel sağlığınızı ve diş etlerinizi korumakla da ilgilidir.

GÜLÜMSEYEREK ÖZGÜVENİNİZİ ARTIRMANIN YOLU

- Fırçalama ve Diş İpi: Dişlerinizi her fırçaladığınızda ve diş ipi kullandığınızda ağzınızı temiz ve sağlıklı tutarsınız. Bu yüzden ağız sağlığı söz konusu olduğunda fırçalamak ve diş ipi kullanmak en önemli araçlardır.

-Olmayan dişlerin daha güzel görünmesini sağlarlar ve kendi dişleriniz gibi doğal bir görünüme sahiptirler.


- Diş implantları, eksik dişlerin yerine konulmasında en popüler yöntemlerden biridir. Diş implantları titanyum malzemelerden yapılır. İmplantlar gülüşünüzü eski haline getirmek için uzun vadeli bir çözümdür.

- Diş beyazlatma: Profesyonel diş beyazlatma, dişlerinizi beyazlatmanın en güvenli ve en etkili yoludur.

- Düzenli diş muayeneleri: Diş hekiminizi yılda en az iki kez ziyaret etmek, gülümsemenizi ve genel ağız sağlığınızı iyileştirmek için yapabileceğiniz en basit şeylerden biridir.

Diş hekiminiz ağzınızda çürükler ve diş eti hastalıkları olup olmadığını kontrol edecek ve ayrıca rutin temizlik yapacaktır. Bu sayede gülüşünüzü bozabilecek ağız hastalıklarının önüne geçebilirsiniz. Kontroller sırasında diş hekiminiz gülüşünüzü daha parlak, sağlıklı ve güzel kılacak seçenekler de sunabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal