Gülümse Kaderine yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (3. Bölüm) tek parça izle

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Gülümse Kaderine yayınlandığı bölümler ile seyircilerden yoğun ilgi gördü. Ele aldığı konu üzerine beğenileri toplayan Gülümse Kaderine dizisinin son bölümünde yaşananlar yürekleri ağza getirdi. 3.bölümün heyecanla beklendiği Gülümse Kaderine dizisinden 2.bölümde neler yaşandığı ve yeni bölümde izleyicileri neler beklediği merak konusu oldu. Gülümse Kaderine son bölümde neler oldu? Gülümse Kaderine 3.bölüm tek parça izle. Gülümse Kaderine kesintisiz son bölüm izlemek için link haberimizde.

11.05.2022-19:44 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-19:44) Gülümse Kaderine yeni bölüm 11 Mayıs 2022 son bölüm (3. Bölüm) tek parça izle

4 Mayıs Çarşamba günü 2.bölümü yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde gözler yeni bölüme çevrildi. Heyecanın doruklarda olduğu sahnede dizinin bitmesi izleyicileri meraklandırdı. Bu akşam 3.bölümü yayınlanacak dizide izleyicileri neler bekliyor? Gülümse Kaderine son bölümde neler oldu? Eda ve Yaren'in arası düzeldi mi? Yaren'in geçmişine dair sırlar ortaya çıktı mı? soruları 3.bölüm ile yanıtlanacak. Gülümse Kaderine 3.bölüm linki haberimizde.

Gülümse Kaderine konusu nedir?

Yetiştirme yurdunda birbirlerine kardeş olmuş Yaren ve Eda kimsesizliklerini birbirleriyle doldurmuştur. Yaren'in hayali üniversite sınavını kazanıp tıp fakültesinde okumak olurken Eda'nın düşüncesi ise okuyarak bir şey olamayacağı ve zengin bir hayat istediği oldu. 18 yaşını doldurdukları için yeni bir hayat kurmak isteyen iki genç kızın başından geçen olaylar ele alınmaktadır.

Yaren'in saklanan geçmişi tek tek ortaya çıkarken Eda'nın bu durumu kendi payı düşünmesi işleri karıştırması bekleniyor. Yaren başkanın boyunduru altına olmadan okuyarak kendi emekleriyle bir yerlere gelmeyi koymuş bir kız. iki farklı genç kızın hayatını bu dizide izleyeceğiz.

Gülümse Kaderine dizisi ne zaman?

Her hafta Çarşamba günü FOX TV ekranlarında yer alan Gülümse Kaderine saat 20.00'da izleyicilerle buluşmaktadır.

Gülümse kaderine 3.bölüm

Gülümse Kaderine 2.bölümde neler oldu?

Yurttan ayrılma kararı alan Yaren ve Eda ayaklarının üzerinde durup yeni hayat kurmak için İstanbul'a yola çıktılar. Eda'nın yalanları başlar ve Yaren'e iş başvurusunun kabul edildiğini söyler. Eda aslında Fırat ile iş birliği yaparak Yaren'den habersiz planlamalar yapar. Bu yalanın ortaya çıkması uzun sürmez Eda ve Yaren'in arasındaki güven bozulur. Evsiz kalan iki genç kız soluğu konakta alır. Yaren'in geçmişinde saklı olan sırlar ise gün yüzüne çıkarak planları alt üst eder.

Gülümse Kaderine 3.bölümde neler olacak?

Eda'nın konakta kalmak için Yaren'in ikna etme çabaları başlar. Konakta işe başlayan genç kızların savaşacağı insan sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Evde kaybolan yüzük ise olay olur ve Kanat, Yaren'in üzerine gider. Yaren'in hiçbir şeyden habersiz tavırları ve hırsızlıkla suçlanması zoruna gider. Peki Yaren bu işten sıyrılabildi mi? Yaren'in hırsız olmadığı anlaşıldı mı? Yaren'in kim olduğu ortaya çıktı mı? sorularının yanıtı yeni bölümle beraber yanıtlanacak.

Gülümse Kaderine 3.bölüm https://www.fox.com.tr/Gulumse-Kaderine/izle adresinden izleyebilirsiniz.

Gülümse Kaderine oyuncuları

Mine Tugay,

Burak Sergen,

Sude Zülal Güler,

Bahar Şahin,

Doğan Bayraktar,

Yalçın Hafızoğlu,

Erkan Meriç,

Aslı Sümen,

Ertuğrul Postoğlu,

Ahu Sungur,

Müge Su Şahin,

Sevinç Kumaş,

Nazan Diper,

Aslı Samat,

Ülkü Hilal Çiftçi,

Bade Arazlı,

Duygu Arda

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal