SoseeVIP neden açılmıyor? SoseeVIP kapandı mı, dolandırıcı mı?

İnternet üzerinden üye olunarak kazanç elde edilen SoseeVIP, son zamanlarda sıklıkla araştırmalara dahil oldu. Müşterilerinden para topladığı söylenilen SoseeVIP, sosyal medyada gündem oldu. SoseeVIP neden açılmadığı merak edilirken aynı zamanda 'SoseeVIP kapandı mı?, SoseeVIP dolandırıcı mı?' gibi sorularda sıklıkla gündemde yer edinmeye başladı.

11.05.2022-18:51 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-18:51) SoseeVIP neden açılmıyor? SoseeVIP kapandı mı, dolandırıcı mı?

Kazanç sağlamak için internet üzerinden üyelik sağlayan SoseeVIP hakkında neler olduğu sosyal medyayı bir hayli karıştırdı. Sosyal medya gündeminde yer alan haberlerle insanlar SoseeVIP'nin kapanıp kapanmadığını ve dolandırıcı olup olmadığını merak ediyor. Müşterilerinden para topladığı da ifade edilen SoseeVIP hakkında merak edilenler...

SoseeVIP neden açılmıyor? SoseeVIP kapandı mı, dolandırıcı mı?

Sosyal medya hesapları üzerinden, "İnternet üzerinden üyelik satarak günlük kazanç sağladığını iddia eden SoseeVIP adındaki oluşumun kurucuları binlerce üyeden topladığı paralarla ortalıktan kaybolduğu" ifade edildi.

İnternet üzerinden yaptığı üyelikler ile kazanç sağlayan SoseeVIP, hakkında çıkan bu haberler doğrultusunda henüz resmi bir açıklama da bulunmadı.

Aktif Başlık SoseeVIP neden açılmıyor

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal