Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Gülümse Kaderine oyuncuları ve konusu

FOX TV ekranlarında başlayacak olan Gülümse Kaderine dizisi şimdiden merak konusu olmuş durumda. Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Gülümse Kaderine oyuncuları ve konusunda kimler yer almaktadır? İşte dizi hakkındaki merak edilen konuların detayları sayfamızda yer almaktadır.

19.04.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-10:22) Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Gülümse Kaderine oyuncuları ve konusu

FOX TV ekranlarında yepyeni bir dizi ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. İlk dizi adını, Masum ve Güzel olarak düşünürken, daha sonra Gülümse Kaderine ismi konulmasına karar verilmiştir.Bir çok ünlü oyuncuların bir araya gelmesiyle şimdiden sosyal medyada dizi adını duyurmayı sağladı. Şimdiden merak edilen dizinin konusunda ise Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini ve yaşam mücadelelerini izlemiş olacağız.

Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Gülümse Kaderine oyuncuları ve konusu

Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? 

Gülümse Kaderine dizisinin yapımcılığını Şükrü Avşar üstlenmiştir. Dizi FOX TV kanalında izleyicilerle buluşmak için gün saymaya devam etmektedir.

Diziyi Burcu Över kaleme alırken, yönetmen koltuğunda da Aytaç Çiçek oturuyor. Çekimleri Bursa ve İstanbul'da hala devam etmektedir. Daha şimdiden gündeme oturmuş durumda. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmiş, konusuyla da merak uyandırmıştır. Gülümse Kaderi dizisinin cast çalışmaları bitmiş durumda. 

Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Gülümse Kaderine oyuncuları ve konusu

Dizi kadrosu oyuncuları kimlerdir?

Gülümse Kaderine dizisinde yer alan kişiler arasında, Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Ülkü Hilal Çiftçi, Buse Arazlı, Müge Su Şahin, Duygu Arda, Aslı Sümen, Sevinç Kumaş, Nazan Diper ve Aslı Samat gibi birbirinden çok sevilen oyuncular yer almış bulunmaktadır. 

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini konu alacak olan dizinin ilk tanıtım filmi dün akşam izleyicilerle buluştu.

“Gülümse Kaderine”, dizisi çok yakında sizlerin karşısında FOX’ta beğenilerinize sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal