Gülümse Kaderine dizisi ne zaman başlıyor? FOX TV Gülümse Kaderine 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

FOX TV ekranlarına bomba gibi giriş yapmaya hazırlanan, Gülümse Kaderine dizisinin yayın tarihi merak konusu olmuş durumda. Gülümse Kaderine dizisi ne zaman başlıyor? FOX TV Gülümse Kaderine 1. bölüm yayın tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen detaylara sayfamızda yer verilmiştir.

18.04.2022-23:51 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-17:46) Gülümse Kaderine dizisi ne zaman başlıyor? FOX TV Gülümse Kaderine 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

FOX TV kanalında yeni bir dizi izleyicilerle buluşmak için son hızla çalışmalarını devam ettiriyor. Gülümse Kaderine dizisi olarak ekrana gelecek olan dizinin konusunda, yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini ve yaşam mücadelelerini izlemiş olacağız. Avşar film imzalı olan dizinin merakla beklenen yayın tarihi açıklandı. 

Gülümse Kaderine dizisi ne zaman başlıyor? FOX TV Gülümse Kaderine 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

Oyuncu kadrosu dikkat çekti

Herkesin sabırsızlıkla beklemiş olduğu ve tüm oyuncularının fan gruplarının şimdiden dizi hakkında paylaşım yapmak için sabırsızlıkla beklemiş olduğu dizi yayın tarihi sonunda açıklandı.

Genç oyuncuların ve tecrübeli oyuncuların bir arada olduğu dizide bir çok sevilen oyuncu yer almaktadır.

Dizi kadrosunda yer alan ünlü isimler arasında, Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu ve Erkan Meriç gibi oyuncular yer almaktadır. yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat konusunun işleneceği dizinin yeni bölümleri her hafta çarşamba günü akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizi nasıl işleyecek ,ilk bölümünde reytingler istedikleri gibi gidecek mi şimdiden merak edilirken, Gülümse Kaderine, ilk bölümü 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX TV 'de seyircisiyle buluşmuş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal