İyilik dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? İyilik dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Fox TV'de yayınlanacak olan yeni dizi 'İyilik'in tanıtımı yayınlandı. Peki dizinin konusu ne? Yayın tarihi belli oldu mu? Hangi yapımdan uyarlama? İşte ayrıntılar...

18.04.2022-23:02 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-23:02) İyilik dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? İyilik dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Fox TV yepyeni yapımlar ile izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak bu yeni yapımlara bir yenisi eklendi: İYİLİK. Tanıtımları ve fragmanları yayınlanan dizinin hangi gün yayınlanacağına dair bir açıklama uzun bir süre yapılmamıştı. Dizinin tanıtımlarını izlediğimizde, 4 kişilik bir ailenin mutluluğu dikkatimizi çekiyor. 1 dakika 6 saniyelik ve 1 dakika 12 saniyelik iki tanıtım fragmanı yayınlanan dizi büyük ilgi çekecekmiş gibi görünüyor.

Türü dram olarak belirtilen dizinin yapım şirketliğini MEDYAPIM üstlenirken, yapımcılığını Fatih Aksoy ve yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor. Dizinin ilk bölümü ise 29 Nisan Cuma günü akşam 20:00'da ekranlarda seyirci ile bir araya gelecek. Dizi aslında bir uyarlama yapım. Güney Kore'deki 'The Queen's House' isimli diziden uyarlanmış ve Türkçe'ye 'İyilik' olarak çevrilerek dizi haline getirilmiştir.

İyilik Dizisi Konusu, Yayınlanma Tarihi

Dizinin konusuna gelecek olursak,

Başroldeki Neslihan karakterinin, herkesin bakıp imrendiği bir yaşamı vardır. Ailesi ve kocası ile mükemmel bir hayat sürdüğünü sanan Neslihan, kocasının kendisini uzun bir süredir aldattığını öğrenince dünya başına yıkılır. Öte yandan kocasının kendisini aldattığı kadın ise en yakın dostu, kardeşi bildiği Damla'dır. Bu olaydan sonra Neslihan ayağa kalkıp devam etmek, güçlü durmak ve çocuklarına güzel bir gelecek yaratmak zorundadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal