Gülşen'den yine çok konuşulacak sahne kıyafeti! Sadece göğüs uçlarını kapattı sınırları zorlamaya devam ediyor!

Magazin gündemine sahne kıyafetleriyle gelen Gülşen yine adını duyurdu. Son sahnesinde giydiği kıyafet ise Gülşen'in sınırları zorladığına dair haberlere yol açtı. Başarılı şarkıcı Gülşen, sadece göğüs uçlarını kapatan sahne kıyafetiyle yok arttık dedirtti. İşte Gülşen'in şok eden sahne kıyafet haberimizde

07.05.2022-18:19 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-18:19) Gülşen'den yine çok konuşulacak sahne kıyafeti! Sadece göğüs uçlarını kapattı sınırları zorlamaya devam ediyor!

Sahne kıyafetleriyle eleştiri yağmuruna tutulan Gülşen'den bomba hareket geldi. Yapılan haberlere ve eleştirilere aldırış etmeden kıyafetlerine devam eden Gülşen'in son sahne kıyafeti ise görenleri şaşırttı. Göğüs uçlarını kapatarak giydiği iddialı kıyafette sosyal medyada gündeme geldi.

Sadece göğüs uçlarını kapatan büstiyer giydi

Cesur kıyafetlere mankenlik yapan Gülşen'in sahne kıyafetleri çok konuşulmaya devam ederken eleştirilere bir diğeri daha eklendi. İstanbul'da gerçekleşen konserde sadece göğüs uçlarını kapatan büstiyer giyen Gülşen kombinini pantolon ile tamamladı. Şarkıcı kıyafetine dair detayları henüz sosyal medyasından paylaşmamışken konserde çekilen videolar yayılmaya başladı.

Gülşen'in sahne kıyafeti

Güvenlik görevlisinin omzunda şarkı söylemişti

Konserde giydiği kıyafetler kadar yaptığı hareketlerle de gündeme gelen şarkıcı Gülşen'in son konserinde yakın arkadaşının kucağına oturması sonrasında şimdiki olayı ise güvenlik görevlisinin omzunda şarkı söylemesi oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal