Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Aşk Adası yarışmasına seçilen Ekin Su Cülcüloğlu hakkında bilgiler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde, Işıl karakteri ile yer alan Ekin Su Cülcüloğlu son zamanlarda hayatıyla gündemde yer almaya başladı. 6 Haziran tarihlerinde 'Love Island (Aşk Adası) isimli flört yarışmasında yer alacak. Bunun üzerine vatandaşlar, Ekin Su Cülcüloğlu hakkında İnternet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki, herkesin merak etmiş olduğu Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte bu konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

07.05.2022-17:53 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-17:53) Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Aşk Adası yarışmasına seçilen Ekin Su Cülcüloğlu hakkında bilgiler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde, Işıl karakteri ile yer alan Ekin Su Cülcüloğlu son zamanlarda hayatıyla gündemde yer almaya başladı. 6 Haziran tarihlerinde 'Love Island (Aşk Adası) isimli flört yarışmasında yer alacak. Bunun üzerine vatandaşlar, Ekin Su Cülcüloğlu hakkında İnternet üzerinden araştırma yapmaya başladı. 

EKİN SU

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşındadır?

Yaşadığı hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen, Ekin Su Cülcüloğlu dikkatleri gün geçtikçe üzerine toplamaya devam ediyor. Ekin Su Cülcüloğlu, 1996 senesinde Ankara'da doğmuştur. Eğitim hayatını,  Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü olarak tamamlamıştır. Sonrasında ekranlarda yer almış olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alarak tanınmıştır. Şimdilerde ise 6 Haziranda ekranlarda yer alacak olan aşk adası yarışmasına katılmayı planlamaktadır. Bu yarışmada erotik anların olduğu anlar yaşandığından, herkes tarafından Ekin Su Cülcüloğlunun program içinde nasıl davranacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.  

EKİN SU

1.77 cm boyunda olan Ekin Su Cülcüloğlu, güzelliğine güvenerek 2017 yılında Miss Turkey yarışmasına başvurmuştu. Katılmış olduğu yarışmada malesef beklediği gibi olmadı, dereceye giremeyerek yarışmadan ayrıldı. Daha sonralarda Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden sonra Benimle Söyle yarışmasına dahil olarak jürilik görevinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal