Gülşen Hakkında Şok Suçlama! Mahkemelik Oldu

Ünlü şarkıcı Gülşen, tasarımcı arkadaşının iddiaları üzerine mahkemelik oldu. Gülşen'i tasarımcı arkadaşından aldığı 50 bin TL'lik üç çantayı geri vermediği iddia edildi.

27.03.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-09:16) Gülşen Hakkında Şok Suçlama! Mahkemelik Oldu

Geçtiğimiz günlerde oğlu Azur Benen'ın yaş günü kutlamalarıyla gündeme gelen Gülşen hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Gülşen'in tasarımcı arkadaşı Fatma Senem Erdem, kendisinden ödünç aldığı çantaları ger vermediği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.

Fatma Senem Erdem, ünlü popçu Gülşen'in kendisinden 3 tane çantayı ödünç aldığını ancak daha sonra geri vermediğini iddia etti. Erdem, Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk ile iletişime geçtiğini ancak yine de çantalarını alamadığını ifade etti.

GÜLŞEN MAHKEMELİK OLDU

Fatma Senem Erdem, çantalarını geri alamadığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Gülşen ve tasarımcı Erdem, mahkemelik oldu.

Erdem, savcılığa verdiği ifadesinde 'Gülşen, bir ay içinde iade edeceğini söylemesine rağmen çantalarımı geri vermeyerek beni dolandırmıştır. HTS dökümlerinden olay tespit edilebilir. Gülşen'in cezalandırılmasını istiyorum.' dedi.

Tasarımcı Fatma Senem Erdem'in ifadesinin ardından savcılı ünlü şarkıcı Gülşen hakkında dolandırıcılık suçundan soruşturma başlattı.

GÜLŞEN SAVCILIĞA İFADE VERDİ

Ünlü popçu Gülşen, savcılığa verdiği ifadede Fatma Senem Erdem'in arkadaşı olmadığını sadece kuaförde gördüğünü ve kendisinden çanta almadığını belirleterek suçlamaları kabul etmedi.

Savcılık yürüttüğü soruşturma kapsamında Fatma Senem Erdem'in iddialarında işlenen suçun somut delili olmadığını belirterek dava açılmamasına karar verdi.

GÜLŞEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ünlü popçu Gülşen, savcılığın kararının ardından avukatı Altın Mimir aracılığıyla, tasarımcı Fatma Senem Erdem'den şikayetçi oldu. Gülşen'in avukatı Altın Mimir, konuya ilişkin 'Gerçek dışı ve iftira niteliğindeki iddialara itibar edilmeyeceği verilmiş olan takipsizlik kararıyla sabittir. Bu şahıs hakkında iftira ve hakaret içerikli beyanları nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuştur.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal