Şarkıcı Aslı Zen, Boşanma Aşamasında Olduğu Bilal Yıldız'ı Affetti

Şarkıcı Aslı Zen, katıldığı bir programda eşi Bilal Yıldız'ın kendisini artık eğlenceli bulmadığını ve evi terk ettiğini söylemişti. Boşanma aşamasında olan ünlü çift barıştı. Aslı Zen, sosyal medya hesabın paylaşımda bulundu.

27.03.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-11:05) Şarkıcı Aslı Zen, Boşanma Aşamasında Olduğu Bilal Yıldız'ı Affetti

Aslı Zen, 2017 yılında eşi Bilal Yıldız ile nikah masasına oturdu. Aslı Zen, eşinin kendisini artık eğlenceli bulmadığını neden göstererek evi terk ettiğini katıldığı bir programda açıklamıştı.

Ünlü çift, evliliklerine ikinci bir şans verdi. Aslı Zen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi Bilal Yıldız'la barıştığını duyurdu.

'AĞIR ŞEYLER YAŞADIK'

Zen, paylaşımına 'Evet aylardır siz merak ettiniz. Biz sustuk. 'Görüşmüyoruz, haberim yok' dedik. Bazen 'Barıştık' dedik. Kafamız karışıktı. Ağır şeyler yaşadık. O bana, ben ona cezalar kestik. Ama aşk bu... Sevgi... O kadar kuvvetli ki aramızda ne o gidebildi ne ben. Ve biz affettik.

'BOŞANMA DAVAMIZI GERİ ÇEKTİK'

Boşanma davamızı dün itibariyle geri çektik. Lütfen bizi daraltmayın, soru sormayın yargılamayın. Boşanmadık, ayrılmadık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Biz birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmeyi öğreniyoruz. Siz de bizi böyle kabul edin...' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal