Güldür Güldür Fahrettin Koca skeci izle

Her hafta Show Tv ekranında yayınlanan Güldür Güldür programının bu hafta yayınladığı bölümün'de Fahrettin Kocanın taklidine yer verilmiştir.Herkesi gülüp geçiren skeç,izlemeyenlerin merakını uyandırmıştır. Fahrettin Kocanın taklidinin detayları nasıldı?gelin birlikte bakalım.

04.04.2022-01:14 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-01:14) Güldür Güldür Fahrettin Koca skeci izle

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen Güldür Güldür programı her hafta seyirciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor.Bu hafta 300.programını yapan Güldür Güldür'de ,Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın taklidine yer verilmiştir.Seyirciler bu skeci izlerken,gülme krizine girdiler.Sosyal medyada'da izleyiciler tarafından çok beğenilerek  gündeme oturmuş durumda.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN TAKLİDİNİN DETAYLARI ;

Bu hafta Sağlık Bakanımızın skecini canlandıran kişi Onur Atilla oldu. Koronavirüs ,Delta ve Omigron varyantlarını anlatırken araya zombi salgını ile ilgili gönderme yapıp ,benim bu çilem bitmeyecek diyerek tüm seyirciyi kahkahaya boğmuştur.

Fahrettin Koca ,Pandemi zamanı Tv 'de yaptığı canlı yayının da ,birisinin yanına yaklaştığını görünce ,''Bana Yaklaşma '' kelimesini kullanarak sosyal medyada çok konuşulan konular arasına girmişti.Bu konu hakkında bu hafta skeçte'de yer verilmiş ve o ana gönderme yapılmıştır.Ayrıca Skeçte Fahrettin Koca  ''Aşılar ne zaman gelecek'' sorusuna, ''Anlaştığımız tarihte'' ,''Hangi Ülkeden'' ? sorusuna da ,''Anlaştığımız Ülkeden'' yanıtını veriyor.Daha sonra ''Aşılar ne zaman insanlara yapılacak'' sorusuna ,''Sıra geldiğinde'' diye cevap vererek insanları kahkahaya boğuyor. 

Programı izleyen Sağlık Bakanımız ,Güldür Güldür programına sosyal medya hesabından teşekkür yazısı paylaştı.

FAHRETTİN KOCA

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal