Gül Masalı Toprak Atabey kimdir? Gerçek adı nedir? Erdem Kaynarca rol aldığı yapımlar ve biyografisi

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı, izleyicilerle buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve 'Toprak Atabey' karakterine hayat veren Erdem Kaynarca, performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, Gül Masalı Toprak Atabey kimdir? Gerçek adı nedir? İşte, Erdem Kaynarca rol aldığı yapımlar ve biyografisi.

20.06.2022-01:35 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-01:35) Gül Masalı Toprak Atabey kimdir? Gerçek adı nedir? Erdem Kaynarca rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturduğu, senaryosunun ise Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu'nun kaleminden çıktığı Gül Masalı dizisi, ATV ekranlarında yerini aldı. Yaz sezona damga vurmaya hazırlanan Gül Masalı isimli dizi, Hem konusuyla, hemde oyuncu kadrosuyla izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Dizinin başrol oyuncuları arasında daha önceden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynayan Arif Pişkin ve Gülper Özdemir yer alırken, dizide genç oyunculardan Erdem Kaynarca ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun da yer aldığı görüldü. İzleyicilerim bir süredir sabırsızlıkla beklediği Gül Masalı isimli dizi, annesinin ölümü sonrası kendisine kalan miras nedeniyle geçmişin gizemli sırları ile karşı karşıya kalan Gonca ile Isparta'nın zengin ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini anlatıyor.

Erdem Kaynarca

Gül masalı isimli dizide Toprak Atabey, karakterini oynayan genç oyuncu Erdem Kaynarca, gösterdiği performansı izleyicilerden iyi not aldı. Oyuncu hakkındaki bilgiler arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Gül Masalı Toprak Atabey karakterini oynayan Erdem Kaynarca kimdir?

1992'de İstanbul'da doğan Erdem Kaynarca, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünden mezun oldu. mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümüne geçen Kaynarca, genç yaşında oyunculuk kariyerini başarılı bir şekilde ilerletti.

Erdem Kaynarca

Daha önce; Arzu Tramvayı, En Kötü İş, Luna Park Oyunları gibi yapımlarda yer alan Erdem Kaynarca, daha sonra Bahar Noktası, Trendeki Yabancı ve Gövde Gösterisi'nde yer aldı.

Performansı ile tüm gözleri üzerine çeken Erdem Kaynarca, Kadınlar Devleti, Romeo & Juliet, Merhaba ve Martı isimli tiyatro oyunlarında da oynadı. İlk sinema deneyimini 2016 yılında Emanet isimli filmle yaşayan Erdem Kaynarca'nın ilk televizyon deneyimi ise 2017 yılında yayınlanan Kalp Atışı isimli dizidir. 2018'de Bir Deli Rüzgar dizinde Tunahan rolünü üstlenen Eedem Kaynarca, 2019 yılında Yasak Elma'da Dündar karakterine hayat vermiştir. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal