Gül Masalı Gonca kimdir? Gerçek adı nedir? Gülper Özdemir rol aldığı yapımlar ve biyografisi

ATV kanalının yeni yapımlarından olan Gül Masalı dizisinde rol alan Gülper Özdemir bir çok izleyicinin dikkatini çekti. Peki Gonca rolünü canlandıran Gülper Özdemir kimdir, işte detaylar...

19.06.2022-21:10 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-21:10) Gül Masalı Gonca kimdir? Gerçek adı nedir? Gülper Özdemir rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Yönetmenlik koltuğunda Sadullah Şentürk, senaryosunda Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu'nun olduğu Gül Masalı dizisi ATV ekranlarında boy göstermeye başlayacak. Başrollerinde Arif Pişkin ile Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer alacağı dizi ekranlara bomba gibi düşmeye hazırlanıyor.

Dizide Gonca annesinin ölmesinden sonra kalan miras sayesinde geçmişin bilinmeyen sırlarıyla karşılaşıyor. Bu arada Isparta'nın en önemli ailelerinden olan Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesine de dizide görüyoruz. Dizide Gonca karakterine hayat verecek olan Gülper Özdemir ise hem güzelliği hem de oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Gülper Özdemir Gül Masalı dizisiyle beraber en çok araştırılan oyuncular listesine girdi. Gelin Gülper Özdemir'i yakından tanıyalım...

Gül Masalı Gonca kimdir?

Gonca bir endüstri mühendisidir ve annesiz büyümüştür. Küçüklüğünden itibaren yaşadıklarından dolayı kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmış olan Gonca duygularını yoğun şekilde yaşamaktadır. Gonca karakter konusunda haksızlık karşısında susmayan, iç sesine güvenen, sıra dışı, çocuksu mutlukları olan renkli bir kadın olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gül Masalı Gonca kimdir?

Gonca'nın işten ayrıldığı gün Isparta'dan gelen bir haberle hayatı değişir, Gonca'ya çok önceden kaybettiği annesinden bir ev ve gül bahçesi miras olarak kalmıştır ve Gonca'ya burada yeni bir yaşam kapıları ardına kadar açılır. Ailesinin geçmişine dair tüm gerçekleri bir bir öğrenmeye başlayan Gonca yaşadığı bölgedeki çiftçi kadınlara destek vererek de bir mücadele yolculuğuna atılmıştır. Gonca'nın bu yolda en büyük destekçisi ve yol göstericisi Fatma Ana olacaktır. Kalbini verdiği Toprak ile aralarında ki aşk ise masala dönmeyi beklemektedir.

Gülper Özdemir kimdir?

Son dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs olan güzel oyuncu Gül Masalı dizisiyle ekranlara dönüyor. Güzel oyuncu 18 Kasım 1990 yılında Almanya'da doğmuştur. Gülper Özdemir aslen Sinopludur. İlk öğretim kademelerini Almanya'da geçiren Gülper Özdemir Üniversite eğitimini ise ABD Truman State Universty'de tamamlamıştır. Gülper Özdemir aynı zamanda Almanya’da Rhein Main University of Applied Sciences okulunda da eğitim görmüştür. Kısaca eğitim hayatı çok başarılı Gülperi Özdemir oyunculuk eğitimine de Almanya'da başlamıştır. Tiyatroyla lisede tanışan güzel oyuncu ilk sahnesini Bonnie&Clyde’ın Bonnie’si olarak yapmıştır.

Gül Masalı Gonca kimdir?

Gülper Özdemir için ilk oyunculuk tecrübesi Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle olmuştur. Daha sonra Beyaz Gece, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Yazı,Tutsak,Meleklerin Aşkı ve Sen Anlat Karadeniz dizilerinde de rol alan güzel oyuncu bu sayede tüm Türkiye'nin tanıdığı bir yüz haline gelmiştir. Gülper Özdemir'in bir önceki dizisinden rol arkadaşı olan Mehmet Aykaç ile beraberlikleri bulunmaktadır.

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal