GTA Online'ın Fan Yapımı Yaması Resmileşiyor

GTA Online'ın yavaş yükleme süreleri için yapılan fan yapımı bir düzeltme, resmi olarak oyuna ekleniyor.

16.03.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-11:39) GTA Online'ın Fan Yapımı Yaması Resmileşiyor

T0st takma adıyla anılan bir Grand Theft Auto Online hayranı, oyunun PC'deki kötü şöhretli yavaş yükleme süreleri hakkında işleri yüzde 70'e kadar iyileştiren bir çözümle araştırma yayınladı.  Görünüşe göre çözüm Rockstar'ın dikkatini çekti. Şirket, PC Gamer'a t0st'ın düzeltmesinin meşru olduğunu ve önerilerinin oyuna gelecek bir güncellemede uygulayacağını doğruladı.

“Kapsamlı bir araştırmadan sonra, t0st'ın aslında oyun kodunun GTA Online'ın PC sürümü için yükleme süreleriyle ilgili geliştirilebilecek bir yönünü ortaya çıkardığını doğrulayabiliriz. Bu incelemelerin bir sonucu olarak, yakında çıkacak bir oyun güncellemesinde uygulanacak bazı değişiklikler yaptık."

T0st'ın sorunu ve çözümlerini açıklayan ayrıntılı gönderisine göre, Grand Theft Auto için çevrimiçi moda başlamanın hikaye modundan yaklaşık altı kat daha uzun sürdüğünü fark ettikten sonra ilk önce sorunu keşfetmeye motive oldular.

Rockstar, t0st'ın güncellemelerini oyuna ne zaman uygulayacağını açıklamadı fakat uzun yükleme süreleri nedeniyle hayal kırıklığına uğramış GTA Online hayranları bu haberleri sevinçle karşıladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal