TikTok’ta GTA 6 Kutu Açılışı Rekor Kırdı

Popüler sosyal medya platformu TikTok’ta GTA 6 kutu açılışı videosu önemli bir izlenme sayısına ulaşarak yeni bir rekor kırdı.

29.09.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-16:28) TikTok’ta GTA 6 Kutu Açılışı Rekor Kırdı

 Rockstar Games’in adeta para basan markası olan ve Steam’da hala en çok satanlarda yer alan Grand Theft Auto heyecanla beklendiği için her gelişme büyük ilgi görüyor. Son olarak popüler sosyal medya sitesi TikTok’ta GTA 6 kutu açılışı ismiyle bir video yeni bir rekor kırdı ve 420 binin üstünde izlenme sayısına ulaştı.

VİDEO TABİİ Kİ SAHTE

GTA VI ile ilgili herhangi bir sızıntının bile büyük etki yarattığı şu günlerde yapımcı firma Rocktar’dan resmi açıklamanın ne zaman geleceği merakla bekleniyor. Dolayısıyla oyunun resmi bir çıkışı şöyle dursun, resmi bir duyuru bile gelmedi. Bu yüzden TikTok’taki videonun sahte olduğunu söylemeye bile gerek yok.

Rockstar Games'in kullanıcıya nasıl bir yaptırım uygulayacağı bilinmese de videoyu çeken kullanıcı, istediği ilgiyi almış görünüyor.

GTA 6 NE ZAMAN GELECEK?

GTA 6 ile ilgili türlü söylentiler mevcut olsa da Rockstar Games tarafından hiçbir resmi açıklama yapılmadı. Fakat birçok ipucu oyunun 2022 yılında çıkacağını gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal