GTA 6 çıkış tarihi belli oldu! GTA 6 harita boyutu ve oyun süreleri açıklandı

Rockstar Games’in en büyük projesi olan GTA 6 oyunu hakkında sızıntılar devam ediyor. Birçok kişi tarafından merakla beklenen oyunun çıkış tarihi ne zaman olduğu merak edilirken oyun severlere müjdeli haber geldi. GTA 6 çıkış tarihi açıklandı.

29.06.2022-02:11 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-02:11) GTA 6 çıkış tarihi belli oldu! GTA 6 harita boyutu ve oyun süreleri açıklandı

8 yıldır üzerinde çalışılan projede Rocstar, uzun uğraşlar verdi. 2014’ten bu zamana kadar çalışmalar devam ederken ekibin şimdiye kadar en büyük kaynak aktarımının da bu proje için olduğu söylenmektedir. Ekip tam 600 milyon dolar harcarken oyundan da beklentiler iyice arttı.

GTA 6 çıkış tarihi açıklandı

Birçok oyun severin merakla beklediği proje 2022 yılının 3. çeyreğinde sizlerle buluşacak. Oyunun Eylül sonunda tanıtımı yapılacağı açıklandı. Oyunun çıkışı ise 2024 yılının sonunda olacağı açıklandı. Bu da demek oluyor ki oyunun çıkması için 15-18 aylık bir süre kadar beklemeniz gerekecek.

GTA 6 oyunu hakkında açıklama yapmak gerekirse oyun en son çıkan GTA 5'in 5 katı büyüklüğünde bir haritaya sahip olacak. Oyunun şimdiye kadar çıkarılan bütün GTA oyunlarında ki haritaların toplamından bile daha büyük olacağı söylenmektedir.

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak

Merak edilen bir diğer konu ise GTA 6'nın hikayesinin ne kadar sürede tamamlanacağıdır. GTA5 30 saat gibi bir sürede gitmekteydi, GTA 6'nın ise en az 75 saat sürece düşünülmektedir. Daha önce ortaya atılan iddialar da ise oyunun 500-600 saat süreceği söylendi. Ancak oyun o kadar sürmese de 4-5 saat katına çıktığını söyleyebiliriz.

GTA 6 oyununda ise 3 ana karakter yönetilebilecek. Bu yönetilen karakterlerden birisinin de kadın olabileceği belirtildi. Ancak oyunun son hali ile karşılaşılmadığı için net bir cevap da yer almamaktadır. Yani ortaya çıkan bu iddiaları doğru olup olmadığı bilinmemektedir. Oyunun Eylül ayında yapılacak tanıtımına göre GTA 6 da nelerin yer alacağını hep birlikte göreceğiz. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal