GRS coin nedir? Groestlcoin coin projesi ve yol haritası

Son dönemlerde oldukça popüler olan kripto paralar yatırım yapmak isteyen vatandaşların dikkatini çekiyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise GRS coini araştırmaya başladı. Peki GRS coin nedir? Groestlcoin projesi ve yol haritası nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.06.2022-22:25 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-22:25) GRS coin nedir? Groestlcoin coin projesi ve yol haritası

Son dönemlerin en popüler yatırım aracı olan kripto paraların birçok çeşit vardır. Kripto paralara yatırım yapmak isteyen yatırımcılar ise GRS coini araştırmaya başladı. Proof of Kripto alt yapılı bir coin olan GRS'i Bitcoin'den ayıran en önemli özelliği blok süresidir. Bitcoin'de 10 dakika süren blok süresi GRS'de 1 dakika sürer. GRS 1 dakikada istek miktarı 105 milyonu bulur. GRS güvenli para transferlerini gerçekleştirmek için herhangi bir aracı olmadan Proof of Work alt yapısının algoritmasını kullanır. 

GRS coin geleceği 

GRS, NIST Hash fonksiyonu yarışmasında finale kalan 5 algoritmadan birisi olan Groestl algoritması ile çalışmaktadır. Bu sayede kripto paralar açık uçlu kodlu bir yazılım sayesinde hesaplar arasında hareket eder. Burada yapılan işlemler bir banka ya da Paypal gibi güvenilir aracılar olmaksızın sadece alıcı ve gönderenin hesabı arasında gerçekleştirir. Alıcılar ve gönderildiler arasında gerçekleştirilen işlemler dünyada yaygın olarak kullanıcı ağı olarak bilinen node'lar tarafından kontrol edilerek blockhain defterlere yazılır. 

GRS coin geleceği

327. sırada yer alan GRS coin piyasa değerleri son 24 saatte yüzde 6 oranında düşüş yaşadı. Son belirlenen rakamlara göre GRS coin piyasa değer 27 milyon dolardır. GRS toplam 05 milyonluk arz kapasitesine sahiptir. Dolaşımdaki arz seviyesi ise 76 milyondur. 

GRS coin nasıl alınır?

GRS coin Biance üzerinden alınabilir. GRS almak için öncelikle borsa bakiyesine TL yüklemesi yapılmalıdır. Ya da Binance üzerinde kullanacakları kripto para almaları gerekir. İlk önce Binance platformuna kayıt yapmak gerekir. Kayıt yaptıktan sonra kripto para alabilmek için hesaba para yatırmak gerekir. Para yaptırdıktan sonra kripto paraların alabilirsiniz. Yeni başlayanlar için kredi kartı ile ödeme yaparak satın almaları tavsiye edilmektedir. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal