Nakit ihtiyacı olanlara düşük faizli kredi imkanı geldi! Halk Bankası 5 bin TL, 10 bin TL ve 100 bin TL kredilerini duyurdu

Son günlerde döviz kuru ve altındaki hızlı yükseliş vatandaşı endişeye sürükledi. Bu süreçte nakit destek de bulunan bankalar ise adını duyurmaya başladı. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar düşük faizli kredi araştırması yaparken Halk Banka'sından sevindirici haber geldi. 3 farklı kredi imkanı sunan Halkbank vatandaşların yüzünü güldürdü. İşte Halk Bankası'nın kredi detayları haberimizde yer almaktadır.

05.06.2022-22:40 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-22:40) Nakit ihtiyacı olanlara düşük faizli kredi imkanı geldi! Halk Bankası 5 bin TL, 10 bin TL ve 100 bin TL kredilerini duyurdu

Ekonomik zorluklar gün geçtikçe boy göstermeye devam ederken halk ise maddi sıkıntılar yaşamaya başladı. FED faiz artırımı kararı ile eş güdümlü yükseliş hızlarını iyiden iyiye arttıran ekonomik pazarlar ekonomiyi rahatlatmak için güzel haber oldu. Ekonomi piyasasında yaşanan olumsuzluklar artarak devam ederken gündelik ihtiyaçları karşılamayan kitle oluşmaya başladı. Nakit ihtiyacı olanlar için Halk Bankası'ndan düşük faizli kredi imkanı geldi. Halk bankası kredi başvuru şartları nelerdir? Halk bankası kredi detayları haberimizin devamında

2022 Halk bankası kredi mini kampanyası

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların sayısı gün geçtikçe artış gösterirken ülkemizin köklü bankalarından destek gelmeye başladı. 3 ayrı paket olarak sunulacak olan kredinin ilk paketi 'Kredi Mini' ismi ile duyurusu yapıldı. Bankanın resmi sayfası üzerinden duyurular yapılırken kamuoyu ile gelişmeler paylaşıldı.

Halk bankası kredi paketleri

Halk bankası tarafından duyurulan 'Kredi Mini' için faiz araştırmaları başladı. Üst limiti 5 bin TL olan kredi için belirlenen faiz oranı %1,60 ve 10 ay vade imkanı ile vatandaşa sunuldu. Bu durumda ise aylık ödemeler 554,31 TL olarak hesaplandı.

2022 Halk bankası hızlı kredi kampanyası

İkinci kredi kampanyası ise 'Hızlı kredi' olarak hizmet vermeye başladı. 36 ay vade imkanı ise faiz oranı yüzde 1,71 olarak belirlenirken üst limit 10 bin TL olarak düzenlendi.

2022 Halk bankası kredi paketleri

2022 Halk bankası ihtiyaç kredisi kampanyası

Yüksek tutarda kredi çekmek isteyenler için üst limiti 100 bin TL olurken vade sayısı 36 ay ve faiz oranı ise yüzde 1,55 olarak hesaplandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal