Grinin Elli Tonu’nun yıldızı Jamie Dornan sevenlerini korkuttu: Kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı…

Grinin Elli Tonu'yla çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Jamie Dornan'dan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Ünlü oyuncu Portekiz tatilindeyken aniden kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

23.01.2024-12:30 - (Son Güncelleme: 23.01.2024-17:26) Grinin Elli Tonu’nun yıldızı Jamie Dornan sevenlerini korkuttu: Kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı…

Ünlü oyuncu Jamie Dornan, Portekiz'de tatilde yaptığı esnada ''zehirli tırtıllar'' yüzünden hastanelik oldu. 

''Girinin Elli Tonu'' filminde rol alarak çıkış yakalayan dünyaca ünlü oyuncu Jamie Dornan gittiği Portekiz tatilinde, 

Portekiz'e giden oyuncu Jamie Dornan, sunucu Gordon Smart ve arkadaş grubu tatilde rahatsızlandı. İskoçya'da ekrana getirilen "İyi, Kötü ve Beklenmedik" programına açıklamalarda bulunan Gordon Smart, kendisinin ve Jamie Dornan'ın zehirli tırtıllar nedeniyle hastanelik olduklarını duyurdu.

jamie dornan

Smart, "İlk gün harika vakit geçirdik, bol bol golf oynadık, dışarı çıktık" dedi. Ertesi gün tuhaf hissetmeye başladıklarını ve uzuvlarının uyuştuğunu söyleyen Smart, karıncalanma da yaşadıklarını belirterek "oradan canlı çıktığımız için çok şanslıyız" şeklinde konuştu.

Smart, kalp atış hızının yükselmesi sebebiyle kalp krizi geçirdiklerini düşündüğünü ifade etti. Bir hafta sonra doktor Smart'ı aradı ve kendisi ile Dornan'ın semptomlarının zehirli tırtıllardan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

jamie dornan


Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal