08.09.2021-13:17 (Son Güncelleme:08.09.2021-14:12)


1

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni teknik adam arayışları sonucunda 38 yaşındaki Sırp teknik adam Nestor El Maestro ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı açıklandı.



2

Göztepe'de hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve takımın teknik direktörü Ünal Karaman'la yolları ayıran takım, yeni teknik adam arayışlarına çok hızlı bir şekilde başlamıştı. Takımın başına yeni teknik adam olarak Tayfut Korkut'un getirilmesi planlanmıştı fakat teknik adamın yardımcılarının anlaşmanın imzalanacağı yere vaktinde gelmemesinde dolayı bu anlaşma iptal olmuştu.



3

Göztepe'nin Tayfur Korkut ile anlaşamadıktan sonra yeniden teknik adam arayışlarına hız verdiği açıklanmıştı. Sarı kırmızılıların 38 yaşındaki Sırp teknik adam Nestor El Maestro ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı.



4

Süper Lig ekibi Göztepe, 38 yaşındaki Sırp teknik adam Nestor El Maestro ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Göztepe kulübünden yapılan açıklamada, "Teknik direktör Nestor El Maestro ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamız ve ekibi bugün gerçekleşecek antrenman ile göreve başlayacak. Hocamıza ve ekibine Göztepe'mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.



5

Sırp teknik adam, son olarak Suudi Arabistan temsilcisi Taawon ekibini çalıştırmıştı.



6

Sarı kırmızılıların 7 yıldır başkanı olan Mehmet Sepil döneminin ilk yabancı teknik adam deneyimi olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR