08.09.2021-12:40 (Son Güncelleme:08.09.2021-13:11)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla takviye istediği orta saha bölgesi için sarı kırmızılılar transferi bitirdi. Portekiz'de Famalicao'da forma giyen Gustavo Assunçao ile anlaşma sağlandı.



2

Galatasaray'da uzunca bir süredir Teknik Direktör Fatih Terim'in takviye yapılmasını istediği bölgelerden biri olan orta saha pozisyonu için beklenen transfer sonunda yapıldı.



3

Sarı kırmızılılar transfer döneminin başlaması ile birlikte geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Portekizli yıldız Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak istemişti.



4

Gedson Fernandes transferinde oldukça ısrarcı olan Teknik Direktör Fatih Terim'in anlaşmak için çok ufak bir ihtmal bile varsa son güne kadar bekleyin açıklamalarını yapmıştı.



5

Portekizli yıldız futbolcu Gedson Fernandes'in transferi için bir süredir kulübü Benfica ile görüşmelerde bulunan Galatasaray'ın oyuncuyu tekrardan kadrosuna katabilmek adına yapmış olduğu pazarlıklar bir türlü sonuç vermedi.



6

Galatasaray'ın ezeli rakibi Beşiktaş'ın da dahil olduğu transferde pazarlıklar iyice kızışmış durumdayken iki ekipte yıdız futbolcunun transferi için Benfica ile anlaşma sağlayamadı.



7

Transfer döneminin kapanmasına oldukça kısa bir süre kalmışken Galatasaray orta saha transferi için Portekiz Ligi'nde Pamalicao'da forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Gustavo Assunçao ile anlaşma sağlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR