08.09.2021-10:58 (Son Güncelleme:08.09.2021-10:58)


1

Süper Lig ekibi Göztepe, Venezulelalı stoper Wilker Angel transferini açıkladı. Göztepe, 28 yaşındaki Venezuelalı stoperi renklerine bağladı.



2

Göztepe'nin transfer çalışmaları doğrultusunda kadrosuna 28 yaşındaki Venezuelalı stoper Wilker Angel'i transfer ettiğini açıkladı. Göztepe transferi sosyal medya hesabından duyurdu.



3

Göztepe transfer bitmek üzereyken sürpriz bir transfere imza attı. İzmir ekibi, en son Rusya'nın Akhmat Grozny formasını terleten ve bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağladığını duyurdu. Futbolcunun transferi sosyal medyadan yapıldı.



4

Wilker Angel, futbola ülkesinin takımlarından Deportivo Tachira'da başladı. Venezuelalı 2016-2017'de Akhmat Grozny'e transfer oldu. Futbolcu, Venezuela A Milli Takımı ile 28 maça çıktı. Futbolcunun bonservisi elinde bulunuyordu.



5

Öte yandan Göztepe, kulübünden transferle ilgili resmi açıklama geldi. Kulüp yaptığı açıklamada yeni transferi Venezuelalı futbolcuya hoşgeldin mesajı yayınladı.



6

Bu arada teknik adam arayışlarını sürdüren Göztepe'de, Başkan Mehmet Sepil hafta sonuna kadar gündemine aldığı Sırp çalıştırıcı Noster Maestro ile masaya oturacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR