08.09.2021-10:18 (Son Güncelleme:08.09.2021-11:32)


1

Bordo mavililerin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Gürcü sol bek Irakli Azarovi'den dikkat çeken gelişmeler geliyor. Futbolcunun Trabzonspor için takımına rest çektiği öğrenildi.



2

Sezona yaptığı flaş transferle bomba gibi giren Trabzonspor, transfer döneminde büyük ses getirmişti. Trabzonspor, kadrosuna birçok yıldız ismi dahil etmişti. Trabzonspor kadrosuna Marek Hamsik, Bruno Peres ve Gervinho gibi yıldızları dahil etmişti.



3

Bordo mavililer, yaptığı bu transferlere transfer dönemine büyük damga vurmuştu. Karadeniz ekibinde bir isim daha ön plana çıktı. Bordo mavililerde Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda sol bek için transfer arayışlarına girilmişti. Bu bölge için Karadeniz ekibinde en güçlü adayın 19 yaşındaki Gürcü sol bek Irakli Azorovi olduğu biliniyor.



4

Trabzonspor'un çok istediği futbolcunun transferinde kulübüyle pürüzlerin olduğu biliniyordu. Iraklı Azarovi'nin bu transfer için kulübü Dinamo Batumi'ye rest çektiği öğrenildi.



5

Gürcü sol bek, Trabzonspor'da Dünya yıldızları bulunduğu için Karadeniz ekibine transfer olmaya çok sıcak baktığı kaydedilmişti. Trabzonspor'un futbolcuyla çok büyük oranda anlaştığı fakat kulübü Dinamo Batumi'nin problem çıkartmasından sonra Irakli Azarovi'nin takımı Dinamo Batumi'ye tepki gösterdiği aktarılıyor.



6

Gösterdiği gelişim ve performansla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki genç yeteneğin transferinde çok ısrarcı olan bordo mavililerin transferin son gününde bu transferi bitirmeyi planladığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR