01.01.2022-15:41 (Son Güncelleme:01.01.2022-18:44)


1

Beşiktaş'ta bu sezon kadro dışı kalan Kongolu futbolcu Fabrice N'Sakala için Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de devreye girdi.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın olay adamlarından birisi haline gelen Fabrice N'Sakala ile ilgili sürpriz görüşmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılarda bu sezon etkisiz performansı ve yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı kalan futbolcu takımın olay isimlerinden birisi haline gelmişti.



3

Siyah beyazlılarda kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala ya İzmir ekiplerinin ilgisi devam ediyor. Son olarak İzmir ekibi Altay'ın transfer gündeminde yer alan, Fabrice N'Sakala ile son olarak bir başka İzmir ekibi olan Göztepe'nin ilgilendiği öğrenildi.



4

Beşiktaş, bu sezonun en büyük hayal kırıklığı yaşatan takımlardan birisi olarak göze çarptı. Siyah beyazlılarda bu sezonun ilk yarısında gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerek Süper Lig'de oldukça etkisiz bir performans göze çarparken takımdaki bazı isimler performansları nedeniyle yoğun eleştiri aldı.



5

Bu anlamda Beşiktaş'ta eleştiri oklarını üzerine çeken futbolculardan birisi de Kongolu futbolcu Fabrice N'Sakala oldu. Fabrice N'Sakala gerek bu sezon gösterdiği etkisiz performans gerek yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı kalmıştı.



6

Sol bek olan futbolcunun İzmir takımlarına gelen teklife sıcak baktığı fakat net kararını henüz vermediği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR