Gözleri Olduğundan Büyük Göstermenin Yolları

Uzak Doğuluların büyük gözlere hayranlık duyduklarını duymuşsunuzdur. Aynı hayranlık dünya çapında pek çok farklı yerde de kendisini göstermeye başladı. Siz de gözlerinizin daha büyük ve delici görünmesini istiyorsanız bunları yapabilirsiniz...

23.07.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-14:28) Gözleri Olduğundan Büyük Göstermenin Yolları

İfadeye derin bir anlam katan büyük gözler aslında kültürümüzde çok eskilerden beri sevilir. Türkan Şoray'ın aşk dolu ifadesi, Gülşen Bubikoğlu'nun asi görünüşü büyük gözleri ile özdeşleşmiştir.

GÖZLERİ BÜYÜK GÖSTERMENİN YOLLARI

Beyaz Göz Kalemi Çok Etkili!

Beyaz göz kalemi, gözlerinizin aydınlık ve sağlıklı görünmesi için çok etkilidir. Önemsiz bir detay gibi dursa da göz içini daha geniş gösteren en temel faktörlerden bir tanesi beyaz göz kalemi kullanmaktır. Beyaz göz kaleminden istenilen etkiyi alt göz kapağının içine sürdüğünüzde elde edersiniz.

GÖZ ALTLARINIZ AYDINLIK OLSUN

Koyu göz altı demek yorgunluk, yaşlılık ve hastalık demektir. Göz altlarındaki damarlı ve karanlık görünümü ortadan kaldırmak için göz çevresi için uygun bir kapatıcı kullanmalısınız. Daha sonra çok fazla olmayacak şekilde göz çevrenize aydınlatıcı sürdüğünüzde karanlık görüntünün kaybolduğunu göreceksiniz.

KİRPİKLERİZİ HAVAYA KALDIRIN

Aşağı doğru duran kirpikler göz hattınızı da aşağıya düşürdüğü için gözlerinizin küçük görünmesine neden olur. Bu yüzden kirpikleri kıvrık ve havada tutmanız önemlidir. Bunun için kirpikleri düşürmeyen ve kıvrık tutan bir maskara kullanmalısınız. Maskara seçimi her ne kadar kişiden kişiye değişse de temelde yoğun kıvamlı maskaralar şekillendirme açısından daha başarılı olduğu bilinir. Ayrıca, kirpiklerinizin düşmemesi için kirpik kıvırıcı kullanmayı da unutmayın.

KIVRIMLI BİR EYELİNER!

Göz kapaklarınızın üzerine kalın ve dolgun bir eyeliner çektiğinizde göz bitiş çizginizi de yukarıya taşımış olursunuz. Bu da gözünüzün daha büyük gözükmesini sağlar. Kıvrımlı ve kuyruklu eyelinerlar ile gözün yuvarlak durmasını engeller ve badem göz oluşmasını sağlar.

ÜST KİRPİKLERİN ALTINI BOŞ BIRAKMAYIN!

Maskara ve eyeliner kullandığınızda üst göz kapağınızda vurgulu bir siyah yoğunluğu oluşmaktadır. Ancak, pek çok kişide üst göz kapağının iç kısmı görünürdür ve bu kısmın ten rengi kalması makyaj kalitenizi ve görsel mükemmelliğinin düşmesine neden olur. Bu yüzden, kirpik diplerinizi de siyah kalemle doldurup kusursuz bir çizgi yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal