Gözde Mutluer, Kaan Karsan ile Evlendiğini Sosyal Medyadan Duyurdu

4N1K dizisiyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Gözde Mutluer, Kaan Karsan ile evlendiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

10.09.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-16:42) Gözde Mutluer, Kaan Karsan ile Evlendiğini Sosyal Medyadan Duyurdu

4N1K dizisiyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Gözde Mutluer, Kaan Karsan ile evlendiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. 2009 yılında Melekler Korusun dizisiyle kariyerine başlangıç yapan genç yıldız, birçok farklı projede yer aldı. En çok başrolde oynadığı 4N1K dizisiyle ses getiren 29 yaşındaki Mutluer, yakın dönemde nişanlandığı Kaan Karsan ile hayatını birleştirdi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Gözde Mutluer instagram hesabı üzerinden paylaştığı düğün fotoğrafının altına ‘Canım sevgilimle dün evlendik’ notunu düştü.

GÖZDE MUTLUER KİMDİR?

Gözde Mutluer, 4 Ekim 1991 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir.Marmara Üniversitesi'ne Sinema TV bölümünde okudu. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Melekler Korusun dizisi ile yaşamış; Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem, Kördüğüm, Kardeşim Benim, Benimle Oynar Mısın? ve Dağ gibi yapımlarda yer almıştır. Gözde Mutluer 1.59 metre boyunda, 53 kilo ve Terazi burcudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal