Gözde Evliliğe Nazar mı Değdi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Ayrılıyor mu?

Yurt içi ve yurt dışında oyunculuğuyla göz kamaştıran Neslihan Atagül katıldığı ödül töreninde güzelliğiyle büyüledi. Zarif oyuncu “Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

08.03.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-15:33) Gözde Evliliğe Nazar mı Değdi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Ayrılıyor mu?

Çocukluğundan itibaren oyunculuk sektöründe yer alan ve ekranların aranan yüzü haline gelen Neslihan Atagül yeni bir ödüle layık görüldü. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli başarılara imza atan güzel oyuncu, her dönem ekranların aranan oyuncuları arasında yer alıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Atagül bu kez Dubai’de bir ödü aldı.

KIRMIZI HALIDAN BİR NESLİHAN ATAGÜL GEÇTİ

2021 yılında beşincisi düzenlenen DİAFA ödül töreninde “Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülü güzel ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül’e gitti. Kırmızı halıda herkesi kendine hayran bırakan oyuncu sosyal medyada da çok konuşuldu. Dubai’deki ödül törenine katılan oyuncu Atagül’e Instagram hesaplarından bolca övgü yağdı. Geçtiğimiz aylarda da Dubai’deki bir otelin açılışına katılan Atagül, tüm gözlerin odak noktası oldu.

neslihan atagül

ATAGÜL ÖZGÜR MASUR İMZALI KIYAFETLE YÜRÜDÜ

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Dubai’deki ödül törenine Özgür Masur elbisesi ile katıldı. Burak Sanuk’un stylingi ile geceye hazırlanan başarılı oyuncu hem elbisesi hem de doğal güzelliğiyle kameraların ilgi odağı oldu. Güzel oyuncunun meslektaş eşi Kadir Doğulu da sosyal medya hesabından Neslihan Atagül’ün fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi; “ Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını, geleceğe dair ümitlerini… O zaman bir değil bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim” dedi.

KADİR DOĞULU-NESLİHAN ATAGÜL AYRILDI İDDİASI

Gazeteci Bilal Özcan’ın canlı yayınına katılan Onur Akay, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında ilginç iddialar da bulundu. Kadir Doğulu’nun eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile Doğulu’nun aşk yaşadığını söyledi. Neslihan Atagül ile Doğulu’nun ayrılacağı iddialarının doğru olduğunu söyleyen Akay, güzel oyuncunun da çok mutsuz olduğunu ve Doğulu’yu terk ettiği yönünde bilgilere ulaştığını söyledi. Fakat bu iddiaların yanı sıra Kadir Doğulu güzel eşi hakkında övgü dolu sözlerde bulundu. Böylece ayrılık iddialarının üstünü bir kez daha çizmiş oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal