Gözaltına alınan fenomenler kervanına Ece Ronay’da katıldı!

Türkiye’de fenomen avına bu sefer Ece Ronay’da takıldı. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay gözaltına alındı. Suçlama ise eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

15.12.2023-13:19 - (Son Güncelleme: 15.12.2023-13:19) Gözaltına alınan fenomenler kervanına Ece Ronay’da katıldı!

Sosyal Medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay gözaltına alındı. Ronay, eski eşinin işyerinin kurşunlatılması olayıyla ilgili suçlanıyor. Ronay, işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Ece Ronay ve eşi

Güzellik merkezi kurşuna dizilmişti

Fenomen Ronay, bir süredir silahlı saldırı olaylarıyla gündeme geliyor. Ronay’ın sahibi olduğu güzellik merkezinin Bağdat Caddesi ve Gebze’deki şubeleri kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştı. Silahlı saldırıların ardından açıklama yapan Ronay, “Birileri beni bu yaşanan olayların içine çekmeye çalışıyor’’ şeklinde bir açıklama da bulunmuştu.

Fenomen Ece Ronay kimdir?

17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ece Ronay, 32 yaşındadır. Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" ve "Git Çatla" isimli şarkılarıyla tanındı

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal