Göz Çevresi Bakımı İçin Bitkisel Yöntemler

Evde göz çevresi bakımını bitkisel ürünler ile yapmak mümkün. En hassas bölge olan göz çevresi ayrı bir bakım gerektiriyor! Göz çevresi bakımı nasıl yapılır? Evde doğal yöntemler ile göz çevresi bakımı nasıl yapılır? Göz çevresine yapabileceğiniz maskeler nelerdir?

09.03.2021-13:59 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-13:59) Göz Çevresi Bakımı İçin Bitkisel Yöntemler

GÖZ ÇEVRESİ VE GÖZALTI TORBALARINDAN KURTULMAK İÇİN MASKELER

Bu maske mutfağınıza saklanıyor, güzelliğiniz için hemen kullanmalısınız! Göz altı torbalarına iyi geliyor, göz çevresine doğal bakım yapıyor.

Patatesi halka şeklinde kesip gözlerinizin üzerine koyun ve 15-20 dakika gözlerinizi bu şekilde dinlendirin. Hem göz altlarınızdaki torbaların giderilmesinde hem de gözlerinizdeki kızarıklıkların geçmesinde yardımcı olacaktır.

GÖZALTI MORLUKLARINA YARDIMCI MASKE

Bir adet salatalığı rendeleyip buzlukta buz kalıplarının içinde dondurun. Daha sonra dondurulmuş bu salatalık küplerini gözlerinizin mor kısımlarında 5 dakika kadar gezdirin. Haftada 2-3 kez uyguladığınız bu doğal maske, göz altı morlukları için faydalıdır.

GÖZ KIRIŞIKLIKLARI İÇİN  MASKE

Maske için gerekli malzemeleri aktardan veya güzellik ürünü satan mağazalardan alabilirsiniz. Düzenli kullanımda çok iyi sonuçlar veriyor. Üşenmeden uygulayın! Haftada 2-3 kez yapabilirsiniz.

MALZEMELER

-1 çay kaşığı badem yağı

-1 çay kaşığı kayısı yağı

-1 çay kaşığı avokado yağı

HAZIRLANIŞI

-Tüm malzemeleri cam bir kasede karıştırın.

-Gece uyumadan önce göz çevresine sürün.

-Sabaha kadar bekletin ve uyanınca ılık suyla durulayın.

GÖZ ŞİŞKİNLİĞİ İÇİN HIZLI ÇÖZÜM

Uyandığınızda göz çevrenizde şişkinlik varsa, merak etmeyin hemen çözümü de var! Bir parça buzu kumaş bir peçeteye sarıp gözlerinizin altında sabit tutmadan yani gezdirerek 5 dakika kadar bekletin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal