Görüntüler çevrimiçi yayınlanınca skandal ortaya çıktı! Biyoloji öğretmeni reşit olmayan öğrencilere cinsel taciz sonucu tutuklandı

Görüntülerin çevrimiçi yayılması sonucu skandal ortaya çıktı. Biyoloji öğretmeni öğrencilerine bulunduğu taciz sonuçu tutuklandı. Başta ebeveynler olmak üzere herkesin tepki gösterdiği bu olay için işte tüm detaylar.

12.04.2022-20:43 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-21:23) Görüntüler çevrimiçi yayınlanınca skandal ortaya çıktı!  Biyoloji öğretmeni reşit olmayan öğrencilere cinsel taciz sonucu tutuklandı

Kaliforniya’da bir okulda biyoloji öğretmeni olarak görev yapan Anessa Paige Gower adlı kadın, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girme suçuyla tutuklandı. Taciz görüntülerinin yayılmasından sonra görevine son verildi. 

Görüntüler internet üzerinde yayınlanmadan önce 18 yaşından küçük çocuklarla cinsel içerlikli bir çok eylemde bulunduğu iddası ile tutuklandı. Tacizde bulunduğu öğrencilerin isimleri gizli tutulurken yaş ortalamaları 5 ila 12 yaşları arasında olduğu öğrenildi. Derhal görevine son verilen biyoloji öğretmeninin 29 ayrı suçlama ile karşı karşıya kaldı.

25 yaşında olan bu kadın, tutuklama emri çıktığında Hawaii de tatilde olduğu ve havalimanında yakalandığı ortaya çıktı.

Biyoloji öğretmeni taciz etti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal