26.03.2022-10:41 (Son Güncelleme:22.04.2022-13:10)


1

Arzu Sabancı

Arzu Sabancı

Lüks hayatları ve varlıklarını her fırsatta göze sokan Arzu Sabancı, Instagram hesabı üzerinden takipçilerine evde kalın çağrısı yaptı.



2

Beylerbeyi'ndeki 20 milyon dolar ederindeki Mabeyinci Faik Bey Yalısı'ndan çektiği Boğaz manzarası görüntüsünü paylaşan Sabancı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı. Evde kalmaya devam diyen Anne Sabancı paylaşımında şu ifadeleri kullandı, "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam."



3

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi yolcu uçağını rezerve etti.



4

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Sık sık gayrimenkul yatırımları ile gündeme gelen Ajda Pekkan şimdi de rotasını Kıbrıs'a çevirdi. İnşşatı devam eden daireleri görmek için vinç ile gezen Pekkan'ın görgüsüzlüğü gündem oldu.



5

Seda Sayan

Seda Sayan

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le evlilik hazırlıkları yapan Seda Sayan, 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek. Önceki gün İstanbul Jewelry Show'da mücevher standındaydı. Sayan, "Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı. Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım. Bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler kimde olacak?" Şeklinde konuştu.



6

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın ve bir dönem sık sık darılıp barıştığı eski eşi Önder Bekensir, tuhaf bir olayla gündem geldi. Çift, jiplerinin koltuklarına adlarını yazdırdı.



7

Akalın ile Bekensir'in koltuğa ad yazma hususunda örnek aldığı çift ise David ile Victoria Beckham.



8

Ivana Sert

Ivana Sert

Sosyetenin simalarından Yurdal ile Ivana Sert'in araba koleksiyonu Metrocity'nin parkını işgal edince olay çıkmıştı.



9

Celine Dion

Celine Dion

Ünlü şarkıcı Celine Dion, 2 sene evvel Florida'da deniz kenarındaki evinin bahçesine havuz yaptırmaya başladığında komşularının tepkisini topladı. Denize yalnızca bir kaç adım mesafedeki evine milyonlarca dolar masraf yapıp havuz yaptıran Dion, komşularının bahçelerini de inşaat tozuna boğdu.



10

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton'un parasını harcayacak yer bulamaması ve köpeklerine sevgisi böyle bir görgüsüzlüğü beraberinde getirdi.



11

Hilton'un yaşadığı malikanenin bahçesinde köpekleri için de bir malikane var. Üstelik malikane de oldukça lüks döşenmiş.



12

Seren Serengil

Seren Serengil

Seren Serengil, Beyaz Show'a katıldığı gece üzeri taşlarla dolu bir deri kıyafeti olay oldu ve tüm eleştiri oklarını üzerine çekti.



13

Bir şov programına katıldığını belirten Serengil, "Sıradan olamam. Beni eleştirenler, altlarındaki kokuşmuş jean'lerine baksınlar. Yıllardır aynı jean'leri giymekten koktular artık. Onlar sonradan görme ve benim gibi giyinemedikleri, benim gibi olamadıkları için bunları söylüyorlar. Sekiz yıl aradan sonra tepelerine geldim, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Kıskançlık ve şaşkınlık içerisindeler" dedi ve kendisini eleştirenleri sonradan görme olarak değerlendirdi.



14

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ Atacan ile Ebru Şallı, Blackberry'in düzenlediği partide dağıtılan bedava telefonlardan fazladan fazladan alınca eleştiri oklarını üzerine çekti.



15

Ceylan

Ceylan

Ceylan bir albümünün tanıtımı sırasında hem yüzünü hem de boynunu Swarovski taşlarla kaplatarak fotoğraf çektirmişti.



16

Ceylan, bir kaç sene evvel 50 bin dolara satın aldığı Volkswagen marka minibüsün içini de Swarovski taşlarla donatmıştı.



17

Arda Turan

Arda Turan

Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal'a ilk jesti, oynadığı Romantik Komedi filmini rahat bir şekilde izleyebilmek için Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'ndeki 140 kişilik salonu kapatması oldu.



18

Arda Turan, kendi adının ve sevgilisinin adının baş harfleriyle soy isminin baş harfinden oluşan bir plaka için Aston Martin kullanıcısı iş insanına 110 bir TL teklif etti.



19

Ece Erken

Ece Erken

İddialara göre Acar, Bodrum'un sosyetik plajlardan birinde Erken ile karşılaştı. Erken, iş insanına "Benim için başka ne yayarsın" diye sordu. Bu soruya Acar da, "Koumdaki 26 bin Euro'luk saati denize atarım" dedi ve daha sözü bitmeden dediğini de yaptı.



20

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan hayatımın aşkı dediği oğlu Oğulcan'a bir doğum günü hediyesi olarak beyaz bir Audi R8 hediye etti.



21

Seda Sayan'ın hediyesine ilk tepki Nurgül Yeşilçay'dan gelmişti. Güzel oyuncu bu hediyeyi görgüsüzlük olarak değerlendirdi.



22

Yüksel Ak

Yüksel Ak

Eski manken Yüksel Ak'ın çocuklara küçük yaşta İngilizce eğitimi verilmesiyle ilgili düşüncesi bir takım arkadaşlarına ters geldi ve kısa süre için de olsa bir tartışma yaşandı.



23

Demet Şener

Demet Şener

Demet Şener ise bu duruma, "Çocuklara küçük yaşta İngilizce öğretmek görgüsüzüklüktür " diyerek bu fikre karşı çıktı.



24

Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu

İş insanı Ali Ağaoğlu, 120 bin TL değerinde bir yatak alınca gündeme oturdu. Hayat kalitesine önem veren Ali Ağaoğlu, " Ne demişler aslan yatağından belli olur, yaşam kalitemi arttıran her şeye yatırım yaparım” demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR