22.04.2022-08:28 (Son Güncelleme:25.04.2023-11:09)


1

Survivor'ın ilginç anları ne?

Survivor'ın ilginç anları ne?

Her sezon ilginç olayların yaşandığı Survivor'da bugüne kadar neler oldu neler! Şimdi de Acun Ilıcalı 2023 kadrosunda kimler olacak teker teker duyuruyor.



2

Asena yine Survivor'ı karıştırdı

Asena yine Survivor'ı karıştırdı

Survivor'da tansiyon giderek yükseliyor. Oyun sırasında kendin kaybeden Asena, "Böyle karaktersizlik olmazé diyerek oyun alanında tartışmaya neden oldu. Karşı taraftan Asena'nın sözlerine tepki gelince Ilıcalı araya girerek Asena'yı uyardı.



3

Acun ile yarışmacı arasında gerginlik

Acun ile yarışmacı arasında gerginlik

Dün akşam yayınlanan ada konseyi izleyenleri hayrete düşürdü. Acun konseyde, Merve'nin oyunlara isteyerek çıkmadığını ve takımın kaybetmesi için mücadele verdiğini ifade ederek, Merve'yi arkadaşları ile vedalaşmasına izin vermeden adadan gönderdi. Bu olay sonrası sosyal medya karıştı. Acun'un Asena'ya torpil yaptığı, kavga çıkarmasına ve başka bir yarışmacıya saldırmasına rağmen diskalifiye etmediğni, daha önce de yarışmalarda uyumasına rağmen Nisayı'da adadan göndermediği ve şampiyon ettiği iddia edilerek, Ilıcalı'ya tepki gösterildi.



4

Acun'un en zor günü

Acun'un en zor günü

2023 yılında iddialı bir giriş yapmış fakat istediği başarıyı elde edememişti. Bir sürü yarışmacı adaya kendi isteğiyle veda etmişti. Özellikle depremin de nedeniyle 9 yarışmacının daha adadan ayrıldığı söylendi.



5

Survivor 2023'e bir veda daha

Survivor 2023'e bir veda daha

Gönüllüler takımından Senem'in kendi isteğiyle adaya veda ettiği açıklandı.



6

Survivor 2023'de yaprak dökümü

Survivor 2023'de yaprak dökümü

Yapılan oylama sonunda Gizem Avcı diğer üç adaydan daha az sms oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Böylelikle Survivor 2023'ün üçüncü elenen ismi netleşti ve Gizem Avcı oldu. İddialara göre Gizem'in grup içindeki davranışları nedeniyle adadan gönderildi.



7

Turabi'den Destek

Turabi'den Destek

Nisa'nın birinci olmasıyla birlikte Barış Murat, Nagihan gibi isimler "Hak yiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine seyirci iyice kızarken Turabi beklemedik şekilde Acun'u savundu.



8

Nisa ve Barış

Nisa ve Barış

Önce yarışma sırasında sevgili olan çift daha sonra ayrıldı. All Star'da yeniden bir araya gelen ikilinin arasındaki gerginlik ekranlardan bile hissediliyor.



9

Melisa

Melisa

İletişim ödülü oyununu kazandıktan sonra sevgilisi ile mesajlaşmak isteyen Melisa'nın yaşadığı hayal kırıklığı hala unutulmadı.



10

Kayıp dondurma

Kayıp dondurma

Adada kayıp olan dondurma vakası en son Barış'ın yediği gerçeği ile son bulmuştu.



11

3T Taner

3T Taner

Ekranların sevilen yarışması Survivor'a damga vuran isimlerden biri olan 3T Taner Tolgacı, son yaptığı hamle ile gündeme geldi. Apar topar hastaneye kaldırılan Tolgacı'nın iyi olduğu söylendi.



12

Eser West

Eser West

Eser West öyle büyük bir sinir krizi geçirmiş ve etrafa zarar vermişti ki en sonunda yarışmadan diskalifiye edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR