Görevlilere küfredip ben hakimim demişti: Güzellik uzmanı çıktı!

İstanbul Bakırköy Sahili'nde bir kişiyi ısırdığı iddia edilen sahipsiz köpek Belediye görevlileri tarafından yakalayarak minibüse koyuldu. Görevlilere ve köpekten şikâyetçi olan çevredekilere karşı “ben hâkimim o köpeği götüremezsiniz”, diyerek küfürler savuran kadının aslında güzellik uzmanı H. E. olduğu ortaya çıktı.

04.03.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-17:11) Görevlilere küfredip ben hakimim demişti: Güzellik uzmanı çıktı!

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Bakırköy Sahili'nde, sahipsiz köpeğin bir kişiyi ısırdığı iddia edildi. Görüntüler üzerine harekete geçen Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri, sahile gelerek sahipsiz köpeği yakaladı ve minibüse koydu. Çevredekilerin bir kısmı, yıllardır aynı bölgede yaşayan köpeğin zararsız olduğunu ve minibüse konulurken kötü muamele edildiğini öne sürerek araçtan indirilmesi için görevlilerle tartıştı. 

Belediye görevlilerine hakaret etti

Sahildeki vatandaşların bazıları ise köpeğin zararlı olduğunu ve sürekli birilerini ısırdığını iddia etti. Bir kişi de köpeğin parmağını ısırdığını söyledi. Köpeğin yakalanarak götürülmesine karşı çıkanlarla, yakalanmasını isteyenler arasında tartışma çıktı. Hâkim olduğunu söyleyen bir kadının belediye görevlilerine hakaret ettiği de duyuldu. Bir süre devam eden tartışmayı özel güvenlik görevlileri ayırmaya çalıştı. 

Bırakın onu ben hâkimim 

Görevlilere hakaret ve küfürlerde bulunan, hâkim olduğunu iddia eden kadının görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine harekete geçen polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalarda iki belediye çalışanı M.O. ve H.Ç.'nin ifadesine başvuruldu. Görevliler kendilerine başıboş bir köpek ihbarı geldiğini ve onu almak için sahil şeridine gittiklerinde vatandaşların tepkisi ile karşılaştıklarını söylediler. Hatta içlerinden bir kadının kendisini hâkim olarak tanıtıp küfürler ettiğini söylediler. Kendilerine hakaret eden kadından da şikâyetçi oldular. 

Sahipsiz Köpeği Belediye Görevlileri Yakaladı

Hâkimim deyip küfürler savurmuştu, güzellik uzmanı çıktı

Polis ekipleri yaptığı çalışmada görüntülere yansıyan kişilerden birinin Serdar U. kendini Hâkim olarak tanıtan kadının ise güzellik uzmanı H.E. olduğu tespit edildi. Görevlilerde kadının teşhisini yaptı. Kendine ben hâkimim deyip etraftakilerine küfürler saçan sahte kadın hâkim gözaltına alındı. Şüphelinin işlemleri sürüyor. 

Bir insanın ısırılmasına sebep oldular 

Öte yandan olay görüntüsünü sosyal medya üzerinden gören Mehmet Y. ise aynı köpeğin kendisini görüntülerden bir gün sonra kalçasından ve çeşitli yerlerinden ısırıp yaraladığını hastaneye gidip aşı olduğunu söyledi. Ve o gün köpeğin barınağa götürülmesine engel olan şahıslardan şikâyetçi oldu. Eğer onlar o gün o köpeğin barınağa gitmesine izin verselerdi ben yaralanmayacaktım dedi. Polisin soruşturması sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal