Görenlerin göğsü kabardı! Mehmetçik'in zorlu kış şartlarıyla mücadelesini MSB paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Kahraman Mehmetçik'in zorlu kış şartlarında devam ettirdiği vatan nöbetiyle ilgili bir paylaşım geldi. Yayınlanan kare kısa sürede gündem oldu.

04.01.2024-12:59 - (Son Güncelleme: 05.01.2024-17:46) Görenlerin göğsü kabardı! Mehmetçik'in zorlu kış şartlarıyla mücadelesini MSB paylaştı

Yurt içi ve sınır bölgelerinde operasyonlarına devam eden Mehmetçik, MSB’den gelen bir paylaşımla Gündem oldu. Teröristlerin korkulu rüyası Mehmetçik, türlü olumsuzluklara rağmen vatan savunmasından bir an olsun vazgeçmedi. Askerlerimiz, yalnızca teröristlerle değil zorlu kış şartlarıyla da mücadele ediyor. Olumsuz hava koşullarına rağmen vatanını canı gibi koruyan Mehmetçik, Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan fotoğrafla halkı gururlandırdı.

İşte o kare...

"Vatan ve bayrak için zoru başarıp imkansızın biraz zaman alacağını gösterenler"

Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan kare, görenlerin göğsünü kabarttı. Bakanlığın Sosyal Medya hesabından paylaşılan karede, şu ifadelere yer verildi: "Vatan ve bayrak için zoru başarıp imkansızın biraz zaman alacağını gösterenler" Öte yandan MSB'nin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf karesi, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal