TEİAŞ işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? TEİAŞ 16 işçi alımı başvuru şartları neler?

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) 16 kişilik işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki TEİAŞ işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? TEİAŞ 16 işçi alımı başvuru şartları neler? Soruların yanıtı haberimizde…

04.01.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-12:54) TEİAŞ işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? TEİAŞ 16 işçi alımı başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı (SBB), TEİAŞ bünyesinde görevlendirilmek üzere 16 kişilik işçi alımı ilanı yayımladı. TEİAŞ işçi alımı başvuruları hakkındaki detayları merak eden vatandaşlar TEİAŞ 16 işçi alımı başvuru tarihi ve şartları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki TEİAŞ işçi alımı başvuruları Ne Zaman başlayacak? TEİAŞ 16 işçi alımı başvuru şartları neler?

TEİAŞ işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

SBB tarafından yayımlanan ilana göre 16 personelin TEİAŞ’ı taşra teşkilatlarında istihdam edileceği, alımların ise Resmi Gazete’nin 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı nüshasında yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre yapılacağı belirtildi. 12’si İnşaat, 2’si Elektronik, 1’i Elektrik olmak üzere toplamda 15 teknisyenin alınacağı kaydedilen duyuruda, işe alınacak personelin istihdam edileceği şehirler ve hangi şehirde kaç eleman istihdam edileceği de açıklandı.

TEİAŞ

TEİAŞ işçi alımı süreci nasıl gerçekleşecek?

İŞKUR’a başvuruda bulunan ve isimleri TEİAŞ’a gönderilen adaylardan kimlerin sözlü sınava davet edileceği de açıklandı.

İş talebi koşullarına haiz başvuru sahiplerinin isimlerinin bulunduğu listelerin esas alınacağı kaydedilen duyuruda, açık iş sayısının dört (4) katı yani 60 adayın noter huzurunda kura çekilişi ile belirleneceği ve bu adayların sözlü sınava davet edileceği belirtildi. Noterdeki kura çekiminin, iş ilanında belirtilen adreste, gün ve saatte yapılacağı ifade edildi.

16 personel alımından Elektronik Teknisyenleri için bölgesel düzeyde alım yapılacağı, inşaat ve elektrik teknisyenleri için il düzeyinde alım yapılacağı belirtildi. İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmelerin TEİAŞ’ın resmi internet adresi olan www.teias.gov.tr üzerindeki “DUYURULAR” bölümünden yayınlanacağı bildirildi.

TEİAŞ işçi alımı kontenjan dağılımı 2024

Teiai


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal