GORA filmi ne zaman çekildi? GORA filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam Star TV’de yeniden izleyenlerle buluşacak olan GORA filminin konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki GORA filmi ne zaman çekildi? GORA filmi hakkında notlar haberimizde...

24.03.2022-18:17 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-18:17) GORA filmi ne zaman çekildi? GORA filmi konusu ve oyuncuları

2004 yılında yayınlanan ve Türk sinema tarihinin kült yapımlarından birisi olarak görülen GORA filmi, bu akşam Star TV ekranlarında bir kez daha izleyenlerin karşısına çıkacak. Bilim kurgu ile komedi temaların başarılı bir şekilde harmanlandığı GORA filminin konusu ve oyuncuları bugün dahi insanların gündeminde olan konulardan bir tanesi. Cem Yılmaz’ın yönetmeni ve senaristi olduğu GORA filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen film severler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor.

GORA filmi konusu nedir?

Antalya’da tüccarlık işini yürüten Arif, beklenmedik bir anda uzaylılar tarafından kaçırılır ve GORA adındaki bir gezegene götürülür. Burada tutsak hayatı yaşayan Arif, yerli halkı gezegene yaklaşan dev bir alev topundan kurtarır. Bu kurtarma görevi sırasında GORA’nın prensesi Ceku ile tanışan Arif, prensese ilk görüşte aşık olur. Bu sırada GORA’nın en büyük komutanı Logar ise GORA’nın başına geçmek için sinsice planlar yapmaktadır. Fakat bütün bu planları öğrenen Arif hem GORA’yı Logar’dan kurtaracak hem de güzeller güzeli Ceku’nun kalbini kazanacaktır.

GORA filmi

GORA filmi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özge Özberk, Rasim Öztekin ve Özkan Uğur’un yer aldığı GORA filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır:

Cem Yılmaz - Arif Işık, Komutan Logar, Trihis, Erşan Kuneri, Komutan Kubar

Rasim Öztekin - Bob Marley Faruk

Özkan Uğur - Garavel, Anonsçu

Şafak Sezer - Kuna

Özge Özberk - Ceku Lamtina

Ozan Güven - 216, Gerzek

Engin Günaydın - Editör

İdil Fırat - Mulu Lamtina

Erdal Tosun - Rendroy

Cezmi Baskın - Amir Tocha Lamtina

Muhittin Korkmaz - Tihilu

GORA filmi nerede çekildi?

Günümüzün dahi en sevilen filmlerinden olan GORA filmi Antalya ilinin genelinde çekilmiştir. Uzay temasının oluşturulması için Antalya’nın dağlık bölgeleri ve platoları kullanılmıştır. Yapımcılığını Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı sevilen film Türk sinema tarihinin bütçesi en yüksek yapımlarından birisidir. Filmin müzikleri Ozan Çolakoğlu, Sagopa Kajmer gibi isimlerce yapılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal