Google Pixel Buds Pro fiyatı ve özellikleri

Google Pixel Buds Pro kablosuz kulaklıklarının tanıtımı yapıldı. Aktif gürültü engelleme özelliği ile gelen kulaklıklar teknoloji severler tarafından araştırılmaya başlandı. Google Pixl Buds Pro kablosuz kulaklıkların fiyatları ve özellikleri hakkında merak edilenler...

12.05.2022-00:39 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-00:39) Google Pixel Buds Pro fiyatı ve özellikleri

Google’ın yeni Pixel 6a akıllı telefonu ile birlikte Pixel Buds Pro kablosuz kulaklığı da tanıtıma çıktı. En iyi olma yolunda ilerleyen  Google Pixel Buds Pro fiyatı ve özellikleri belli oldu. Teknoloji düşkünleri Pixel Buds Pro kablosuz kulaklığı fiyatını ve özelliklerini araştırmaya başladı. İşte sizin için derleyip toparladığımız kulaklığın beklenen özellikleri ve fiyatı.

Pixel Buds Pro kablosuz kulaklığın özellikleri ve güncel fiyatı

İlk olarak 2018 senesinde çıkarılan Pixel Buds, son olarak ta 2021 senesinde çıkış yapan bütçeye uygun fiyatlı Pixel Buds A-Series ile yoluna devam etmişti. Ardından Google I/O 2022 etkinliğinde en iyisi olan kablosuz kulaklığı da duyurdu. 

Google tarafından sunumu gerçekleştirilen kablosuz kulaklık ses kalitesini dışarıdan gelecek olan sesleri ayırma özelliği ile en iyi mühendisler tarafından hazırlanmıştır. 

Vatandaşları mutlu eden gürültü engelleme özelliğinin yanı sıra, çoklu cihaz desteği oldu. Pixeel Buds Pro kulaklığı aynı anda iki ayrı cihaz da kullanılabilecektir. 

Şarj süresine bakacak olursak, ANC( aktif engelleme özelliği) açıkken kullanımda şarjı 7 saat dayanmaktadır. ANC özelliği kapalı iken 11 saat şarjı dayanmaktadır.

Google Pixel Buds Pro güncel fiyatı

Pixel Buds Pro kablosuz kulaklığın fiyatı

ABD’li kullanıcılar için 21 Temmuz’u ön sipariş tarihi belirlenmiş olup, Pixel Buds Pro fiyat etiketini ise 199 dolar olacağını bilgisi gelmiştir. Pixel Buds Pro’nun Türkiye’ye ne zaman geleceği konusunda net bir bilgi verilmemiştir.

Google Pixel Buds Pro güncel fiyatı


Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal