Google, Pixel 7, Pixel 7 Pro tablet özellikleri ve fiyatı

Google büyük bir etkinlik düzenledi! Etkinlikte yeni piyasaya sürülecek Pixel 6A Pixel 7 ve Pixel 7 pro Android telefonları tanıttı. Merakla beklenen telefonların özellikleri neler? Ne zaman satılmaya başlayacak? İşte detaylar...

12.05.2022-00:31 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-00:31) Google, Pixel 7, Pixel 7 Pro tablet özellikleri ve fiyatı

Google büyük etkinliğe imzasını attı. 11-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan etkinlik ilk adımını tamamladı. Teknoloji meraklıları bugünü sabırsızlıkla bekledi. Sonbahar'da satılması planlanan Pixel 7 Pixcel 7 pro ve tabletlerini gösterdi. Detaylar haberimizde...

Google Pixel 7 ve Pixel 7 pro ortaya çıktı

Google düzenlediği faaliyette Android 13 sistemine öncelik verdi. Sonra ise piyasaya çıkacak yeni akıllı cihazlarını tanıttı. Bunların arasında Pixel 6A bluetooth kulaklık, Pixel Buds ve Pixel Watch vardı.
google etkinlikte pixel7 ve pixel7pro'yu tanıttı

Bunlar dışında aylar sonra piyasaya çıkması planlanan Pixel 7 ve Pixel 7 pro içinde ön tanıtım yaptı. Böylece cihazların görseli dizaynı merakı giderdi. Google tablet ile ilgilide bir süpriz yaptı ve resimleri gösterildi.
pixel buds tanıtıldı.

Lansmanı düzenlenen Pixel 7 anraoid telefonun Tensör işlemcili olduğu belirtildi. Bu çip sadece Pixel 7 için mi özel diğer cihazlarda da kullanılacak mı merak ediliyor. Ama Tablet için kullanılacağı ön görüldü.

Yapılan etkinlikte akıla şu soru geldi. Acaba Google İphone' a rakip mi geliyor? Önümüzdeki aylarda çıkacak olan seri saati kulaklığı ve tableti ilgi göreceğe benziyor. Kendi işletim sistemini oluşturdu. Telefon ve saatte ise kendilerine ait yazılımı kullandıklarını söyleyelim.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal